23948sdkhjf

S3000 Folievikler på vej til et stort produktionsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reo-Pack A/S

En S3000 ISS folievikler forlader snart produktionen ved Reo-Pack. Folievikleren er det sidste step i produktionslinjen ved kunden, og gør de færdig palleteret varer klar til afsendelse

S3000 er en svingarmsvikler, hvilket betyder at pallen står stille ved viklingen, mens svingarmen bærer folien rundt om pallen.

Vi udnytter folien maksimalt og strækker den op til 300%. Det vil sige at 10 cm folie på rullen bliver til 30 cm rundt om pallen. Vi kan køre med folie ned til 12μ, og derved kan der opnås betydelige besparelser på folieforbruget. Dette er godt for både miljøet og driftsøkonomien.

Maskinens svejsninger foregår med et ISS-svejsemodul og er højlagergodkendte. Svejsemodulet er placeret op ad den bane, som gennemløber maskinen. Men den kan også placeres i toppen af svingarmen afhængigt af, om vikleafslutningen skal være i toppen eller bunden af pallens gods.

Denne vikler, som ses på billedet, er tilpasset til kunden på den måde, at den er dimensioneret netop til kundens bygningslayout, kapacitetsbehov og placering i forhold til tilstødende anlæg.

Vi laver folievikleren, så den passer bedst mulig ind i produktionen, og det behov som I har.

Kontakt os på tlf. +45 9858 410 eller se mere om vores løsninger HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reo-Pack A/S

Kongsdal Havn 4
9550 Mariager
Danmark
Reo-Pack A/S

Send til en kollega

0.125