23948sdkhjf

Intelligente sensorer, der hjælper til grøn drift

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

og sparer på driftbudgettet!

Vi kan hos Granzow præsentere dig for Transair Condition Monitoring System for Compressed Air. Ok, det var lidt af en mundfuld. Hvad betyder det så helt præcist?

Sensorer, der sender real-time data
Produktet er udgjort af en samling af sensorer, du installerer rundt omkring på dit rørsystem. Systemet er trådløst, og fungerer ved at det monitorerer dit trykluftsystems performance. Gennem de intelligente sensorer får du real-time data og mulighed for opsætning af alarmer, så du kan løse problemer før de løber ud af kontrol. Det betyder øget oppetid og øget produktion.

Se vores udvalg af monitorering her

Giver dig øget overblik
Du får et komplet overblik over dit trykluftsystem og dets performance. Dataene tilgås gennem en browserbaseret platform, der er let at bruge. I kraft af at det er webbaseret kan du tilgå dataene hvor som helst og når som helst.

Alarmer der går, før problemet er kritisk
Samtidig tillader platformen dig at oprette unikke alarmer, som du selv specificerer ud fra hvad du vurderer er vigtigt, og så kan du automatisere disse, så en særlig email eller SMS bliver udsendt til udvalgt personale. Det muliggør at den rette information altid er tilgængelig for den rette person – sådan sikrer du dig optimal performance.

Nemt tilgængelig data, der gør dig klogere på din drift
Dataene indhentet fra de mange sensorer bliver præsenteret i letlæselige grafer, der hurtigt giver dig det komplette overblik, og som kan hjælpe dig med ny indsigt i, hvordan du bedre kan køre dit system. Samtidig har du mulighed for at lave en oversigt over tendenser.

Kontakt os
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcis, hvad du skal bruge.
Ring til Granzow A/S for yderligere info.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.141