23948sdkhjf

Mange års erfaring sikrer solide løsninger til pumpeindustri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Hos Gravlund Industrigummi følges rådgivning og produktion hånd i hånd.

Slidtage og pumpetryk i alle slags miljøer stiller krav til metalkolbens vulkanisering. Valg af gummitype samt gummiets vedhæftning til metallet har stor indvirkning på det færdige resultat.

Hos Gravlund Industrigummi har vi stor og bred erfaring med vulkanisering af mange forskellige gummityper på metalkolber. Vores tekniske viden om primere, gummityper og temperaturer betyder, at vi kan sikre en optimal vedhæftning uanset om der anvendes slidstærk Nitril eller den kemikaliebestandige Viton til vulkaniseringen.

Vores udviklingsafdeling kan stå for udvikling af støbeforme samt tilpasning af metalkolber og på den måde sikre, at de kan yde det maksimale tryk i det miljø, de skal anvendes i. Det er din sikkerhed for et bæredygtigt og holdbart slutprodukt.

Alle vores ordrer produceres hos os i Ballerup ved København, og vi opererer ikke med minimumsordrer. Vi kan levere alt fra ét til tusindevis af emner ad gangen. Vi bidrager gerne til din produktudvikling, så du kommer godt i mål.

Gravlund Industrigummi er en fleksibel samarbejdspartner for vores kunder. Kontakt os og fortæl om din udfordring - så finder vi sammen den rette løsning.

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på mail: info@gravlund.dk. Følg os også gerne på LinkedIn og få mere viden og inspiration til gummiets mange muligheder.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.079