23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løsninger med certificeret PCR folie

-efterlader et cirka 70% lavere CO2 aftryk, ift. ny-produceret plastik.

Vi forhandler certificeret emballager som f.eks. strækfilm og topfolie i topkvalitet fremstillet af genanvendt plast. 
Plast er en værdifuld ressource og hvis materialet behandles korrekt, kan det blive attraktivt og bredt anvendeligt.

Hvad er PCR folie?
PCR står for Post Consumer Recycled, altså plast som er blevet brugt af forbrugeren indsamlet og genanvendt til ny plast. PCR efterlader et cirka 70% lavere CO2 aftryk end hvis vi anvender ny-produceret plastik.

Genanvendt plast er en værdifuld ressource
I en cirkulær økonomi recirkulerer man materialer og produkter, udnytter deres værdi til fulde og minimerer spildet. Plast er en del af løsningen på fremtidens ressourceudfordringer da det er et materiale hvis egenskaber gør det let, billigt og forholdsvis simpelt at genanvende.

PCR folien, som er fremstillet af plast efter forbrugere lukker cirklen, omdirigerer plastprodukter fra lossepladsen og i stedet lader dem genbruges (i sin ægte forstand) til noget andet. 

ALBE Emballage går altid i front med nye løsninger til indpakning og forsendelse af varer. Vores sortiment udvikles konstant med nye og innovative løsninger inden for blandt andet plastemballage. Du kan med fordel trække på vores omfattende erfaring og ansvarlige tilgang.

Din garanti
 Hos ALBE Emballage udvælger vi nøje vores leverandører og bruger kun seriøse troværdige producenter. Vores samarbejdspartner gennem mange år, har et certificeret anlæg som kan håndtere indsamlet affald fra forbrugerne og genanvende det til produkter som strækfilm og topfolie. Derved ved vi at den folie vi levere til dig er det vi påstår den er.

Henvend dig gerne hvis du ønsker yderligere informationer eller konkret rådgivning om, hvilken type emballage med genanvendt plast der egner sig til indpakning af dine forsendelser.

Se vores udvalg her

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Send til en kollega

0.047