23948sdkhjf

Drevne rullebaner til palletransport fra NIKODAN

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nikodan Process Equipment A/S

Vi har her fornøjelsen af at fremvise et smart system til palletransport fra Nikodan Process Equipment A/S. Systemet muliggør både transport af paller og sortering af paller i vertikale lagre ud fra kvalitetsvurdering af hver enkelt palle.

Arbejder du med paller i din fabrik eller i andre former for produktionsforhold?

Hos Nikodan Process Equipmen A/S har vi stor erfaring med at fremstille maskiner til håndtering af paller. I nedenstående video kan du se et eksempel på et system, vi har bygget til pallehåndtering.

Videoen nedenfor viser conveyors, der transporterer euro-paller langs et forløb, hvor flere lodrette stativer også er placeret. Paller placeres derefter i forskellige lodrette stativer i henhold til mængden af slid og skade på pallerne.

Systemet er installeret med spejle under stativerne, hvilket gør det muligt for fabriksansatte, der arbejder med systemet, at se under pallerne for derved at evaluere mængden af slid på pallerne. Derefter placerer medarbejderen, der udfører denne inspektion, derefter den inspicerede palle i en af flere lodrette stativer i henhold til kvaliteten af pallen.

Pallehåndteringssystemer fra Nikodan Process Equipment A/S kan bruges i en lang række produktions- og fabriksanlæg til effektiv håndtering, og kvalitetskontrol, af paller, herunder euro-paller. Kontakt os for mere information via telefon +45 39 30 43 16 eller via e-mail: salg@nikodan.dk

Du kan læse mere om vores forskellige produkter og systemer her: 

https://nikodan.eu/da/nikodan/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nikodan Process Equipment A/S

Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Danmark
Nikodan Process Equipment A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097