23948sdkhjf

Generatorer med høj driftsikkerhed og lang levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

24/7 real-time overblik over forbrug og fejl

Granzow kan med sine mere end 85 års erfaring tilbyde dig know-how og ekspertise inden for generatorer.
Vi har et stort udvalg afhængig af hvad dit behov og situation er.

1. Vi tilbyder stage V design.
2. Høj performance
3. Robust og slidstærk
4. Nem at servicere
5. Nem at bruge
6. Brændstofeffektivitet
7. 24/7 real-time data med LiveLink

JCB's LiveLink giver dig real-time information om din generator, så du altid har det fulde overblik over forbrug og eventuelle fejl:
Brændstofniveau: Hvornår skal der påfyldes
Strøm på batteri: Er der nok strøm til at starte generatoren op?
Nødstop: Er der grund til at generatoren ikke vil starte?
Service: Hvornår bør næste service finde sted?
Diagnostik: Hvad skete der, da fejlen indgik?

Klik ind og læs mere om vores udvalg af forskellige generatorer her
Eller tag en uforpligtende snak med os i dag. Vi er altid klar på at hjælpe.

For med JCB kan vi præsentere et bredt udvalg af generatorer, der passer til ethvert behov; fra den mindste på 8 kvA op til den største på 2750 kVA. Generatorerne fungerer modulært. Det betyder du kan skalere videre op, hvis du har et ekstra stort behov for strøm - eksempelvis, hvis din nødstrømsløsning skal dække et helt hospital.

Vores brede udvalg af generatorer modeller:

JCB's hovedserie findes i 8-730 kVA.
Generatorerne er designet til at tilbyde den idéelle strøm til mange fælles applikationer. Dette betyder, at du kan forvente høj ydeevne leveret i en kompakt og let enhed. Generatoren kommer med JCB's intelligente software, LiveLink, som du kan læse mere om her.

Læs meget mere om hovedserien her

QS-serie:
JCB's QS-serie er en serie, med performance og innovation i højsæde, der kommer i 20-220 kVA. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau

Det valgfri DSE 4520 kontrolpanel inkluderer en overførselsafbryder mhp. en glidende overgang mellem net- og generatorstrøm i tilfælde af netværksfejl. QS-serien leverer:
- Lave støjniveauer, så lave som 62dBA, ideel til en rækkevidde af applikationer.
- Generatorerne er nemme at transportere og placere, da de kommer udstyret med ekstra store trucklommer. Når det gælder transport af generatoren, er det gjort så simpelt som muligt, da der er et valg mellem fire løftlugs, store gaffellommer eller et centralt løftepunkt (der kan løftes med eksempelvis kran). De mange muligheder gør det lettere at manøvrere rundt med generatoren.

Læs mere om vores QS-serie her

Rental-serien:
JCB tilbyder også generatorer til leje. 
Når det gælder generatorer til leje, forstår vi, at du skal have total tillid til produktet: du skal være sikker på, at strømkilden er så pålidelig, effektiv og med så høj ydeevne, som den kan være.

JCB's udlejningsmodeller lever op til alle dine krav:
- Robust ydre, der kan modstå ekstreme forhold
- Effektiv og med høj performance
- Nem at bruge
- Hurtig og nem at vedligeholde
- Fjernstyring- og fjernmonitorering
- Uovertruffen aftercare support fra JCB såvel som Granzow selv

Bliv klogere på udlejning af generatorer fra JCB her eller kontakt os i dag og få en snak.

Hvorfor JCB-generatorer?
JCB's udvalg af dieselgeneratorer er bygget til de højeste specifikationer og leverer enestående pålidelighed og effektivitet. Disse maskiner kan bruges i alle applikationer med strømkrav over hele verden! JCB er en af de mest innovative og ambitiøse virksomheder i branchen og er derfor et ret godt valg, når der skal vælges generatorer.

JCB bliver i dag forhandlet i mere end 150 lande. Og med over 200.000 solgte enheder alene i QS-serien på verdensplan er JCB den absolut markedsførende - og det er ikke uden grund. JCB er kendt for at levere en fuldendt pakke i topklasse. Generatorernes indmad leverer rå performance med lavt støjniveau, og det robuste ydre er designet med lang levetid for øje. Samtidig er designet lavet således, at generatorerne er nemme at manøvrere rundt med og samtidig er nemme at servicere - selv under forhold, hvor der er trangt med pladsen.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Med vores udvalg af produkter inde for trykluft, vakuum og automatik, er det muligt at tilbyde kundetilpassede totalløsninger. Vi er en af de få med eget værksted, hvor vi special bygger og reparerer hvad end du har behov for.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.072