23948sdkhjf

Ingen skab – Forøg din konkurrencefordel!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Online handel boomer. Nutidens kunder er vant til hurtig, smidig levering af varer og forventer det. Logistikeren skal til enhver tid kende sit systems tilstand og varens placering

Vi fokuserer på decentral installation. Vores slogan er nul kabinet, og vi hjælper vores kunder med at flytte komponenter fra styreskabet over på maskinen. Dette koncept gør applikationer gennemsigtige, brugervenlige og omkostningseffektive.

Indtil nu har strømforsyninger til maskiner og applikationer næsten udelukkende været at finde i styreskabet. Men ikke længere! Hos Murrelektronik vil vi gerne vise dig, hvordan det er muligt at flytte din strømforsyning over på maskinen. 

Mange enheder bør sikre dette: Fra sensoren og styresystemet til kameraet og drevet er et logistikcenter et meget komplekst apparat. Der kræves en absolut pålidelig strømforsyning til dem alle. I så krævende anvendelsesområder sikrer Emparro67 Hybrid ikke kun forsyningen, men rapporterer også vigtige driftsstatusser for vedligeholdelse.

Med millioner af ordrer verden over hver dag, yder Emparro67 Hybrid også sit bidrag til at sikre, at pakkerne når frem til kunden så hurtigt som muligt.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13,1
9000 Aalborg

www.murrelektronik.dk

Telefon: +45 9635 0606
Email: info@murrelektronik.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.079