23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stage 5 generatorer fra JCB - Stort udvalg

Granzow har et stort udvalg af generatorer med hurtig levering. De er bygget til de højeste specifikationer for at levere enestående pålidelighed, høj ydeevne og øget effektivitet.

Siden januar 2020 blev det et krav, at alle nybyggede generatorer skal leve op til Stage V-kravene for NRMM (Non road mobile machinery). Stage V er den seneste fase, som overholder de nuværende emissionskrav i EU og gælder for nye maskiner med dieselmoterer (CI) fra 0 til 56 kW og alle typer motorer over 56 kW. Hvilket vil sige, at de eksisterende generatorer fortsat kan bruges, men købes der en ny generator, skal de leve op til Stage V.

JCB har kompakt stage V design med deres Rental generatorer.
De er designet og testet til at modstå selv de hårdeste forhold.

Se videoen om Stage V generatorer her

JCB Power Systems har en historie med at levere en gennemprøvet tilgang til emissions kontrolløsninger, der ikke kun opfylder lovgivningens krav, men leverer kundeværdi gennem lavere driftsomkostninger. Teknologien gør ikke kun at generatorer fra JCB er rene og effektive, men sikrer også, at slutbrugere af udstyr med JCB-motorer øger investeringsafkastet.

Hvorfor vælge Stage 5 generatorer fra JCB?

  1. Installationsløsninger uden kompromis
  2. Reducerede driftsomkostninger
  3. Effektiv drift
  4. Nem at betjene
  5. Lang levetid
  6. Stage V certificeret DEF-system

Kontakt os angående en ny eller brugt maskine fra JCB


Tilføjelse til LiveLink real-time system overvågning
JCBs prisvindende LiveLink Telematics-system får et væld af nye funktioner til Stage V som en del af en suite af værktøjer, der hjælper operatører med at styre kompleksiteten.

Ud over alle de funktioner, du forventer af LiveLink, inkluderer Stage V-varianten nu overvågning, der hjælper operatører med at kontrollere AdBlue-fyldningsniveauer og temperatur samt overvågning af DPF-sodfyldningsniveauer og automatiske regenereringer.

Tidligere advarsler for lav belastning får ny betydning med Stage V og kombineres med advarsler for lave DEF-niveauer og høje DPF-sodfyldningsniveauer

- Overvågning af DPF-fyldningsniveauer
- Overvågning af Ad Blue væskeniveauer
- Meddelelser om DPF-fyld og lav DEF
- DPF-regenerering og ILMS-aktivering

Se video om LiveLink

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Med vores udvalg af produkter inde for trykluft, vakuum og automatik, er det muligt at tilbyde kundetilpassede totalløsninger. Vi er en af de få med eget værksted, hvor vi special bygger og reparerer hvad end du har behov for.
Du kan altid kontakte os for fagkyndig vejledning. Vores ekspertise gør os i stand til at rådgive dig om den bedste løsning.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048