23948sdkhjf

Et rigtigt ordensmenneske til Kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Procudans nye Kvalitets- og Miljøchef elsker orden. Og derfor er hun også godt tilpas i Kvalitet.

Mette Guldborg kan godt lide, at tingene er lige præcist der, hvor de skal være.

Hun ved, hvad hun har i sine skuffer og mapper, og hun ved, hvad der står i kalenderen.

Det er nemlig, sådan hun har det bedst. Og som et rigtigt ordensmenneske må hun være godt tilfreds med have gjort karriere inden for kvalitet.

For det jo er netop et arbejdsområde, hvor struktur og orden fylder meget, og på den måde er hun også selv kommet på sin rette plads.

-  For at trives med at arbejde inden for kvalitet, jamen så skal man også sætte pris på orden og kunne interessere sig for detaljerne. Der er vist ingen tvivl om, at jeg befinder mig godt i det her felt. Og jeg ved også præcist, hvor tingene ligger i skuffer, smiler hun.

I december begyndte hun som Kvalitets- og Miljøchef i Procudan, og hun blev straks kastet ud i opgaver, der lå lige for. Blandt andet re-certificering på FSSC 22000 og den endelige godkendelse til miljøledelse efter ISO 14001.

Fødevaresikkerhed og miljø
Kvalitet er et kerneområde for Procudan. Kunderne skal kunne stol på, at der er styr på fødevaresikkerheden og alt det, der hører med som sporbarhed, dokumentation og tilgængelighed.

Mette Guldborg får dog ikke kun en nøglerolle som leder af Kvalitet. Hun er også ansvarlig for den daglige miljøledelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.109