23948sdkhjf

Fem råd til succes med netværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish Export Association (Eksportforeningen)

For mange er det grænseoverskridende at tale med fremmede mennesker. Men vil du have den viden og sparring, som kan løfte dit eksportsalg til næste niveau, skal du i gang. Sebastian Schwarz giver her fem gode råd til succes med netværk.

Det er svært at skabe succes på egen hånd. Med hjælp og sparring fra dit netværk kommer du langt. Blandt andet fordi, at nye mennesker måske ser anderledes på dine udfordringer.

Dette er et uddrag. Der er flere og mere uddybede råd HER

Råd #1: Spring ud i det ukendte
Du har tendens til at tale dem dem, du allerede kender. Men hvis du snakker med nye mennesker, er der ofte meget større gevinst at hente. Så spring ud i det ukendte og sæt dig et mål om at tale med nye kontakter.

Råd #2: Start samtalen med noget hverdagsagtigt
Det er akavet, når samtalen går i stå lige efter, I har hilst på hinanden. Så tag teten og stil fx et spørgsmål til noget hverdagsagtigt eller noget, I ser omkring jer.

Råd #3: Tag fat i mennesker, du ikke kender
Tænk ud af boksen og find forbindelser uden for dit arbejdsnetværk. Måske kender din løbemakker en, som er relevant for dig?

Råd #4: Udvid dit netværk digitalt
LinkedIn er et godt værktøj til at udvide dit netværk. Undersøg om dine forbindelser har kontakter, som er interessante for dig, men husk at skrive en besked, hvis du connecter.

Råd #5: Start med at hjælpe
Du skal give for at få. Start med at stille din viden og dine erfaringer til rådighed for andre. Så vil du snart opleve, at der kommer goodwill tilbage til dig selv.

Få flere og mere dybdegående råd 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Send til en kollega

0.141