23948sdkhjf

Mindre energiforbrug giver lavere energitillæg hos jpbc

| Medlemsnyhed | Indrykket af jpbc A/S

Fra 01/03-2023 har jpbc sat energitillægget ned til 1%.

  
”Flere parametre gør det nu muligt, at vi kan nedsætte vores energitillæg til 1%” fortæller Henrik Høgh, Indehaver og Direktør hos jpbc

  

Energitillæg

Fra 01/01-2022 oplevede jpbc’s kunder en ny linje på deres fakturaer – energitillæg på 3% blev lagt på vores varer. Tillægget kom i lyset af de prisstigninger, som ramte på el, gas og materialer, men det har hele tiden været jpbc’s tanke, at energitillægget var dynamisk og midlertidigt.

  

Verdensmål og besparelser

jpbc har et ønske om at have et mindre energiforbrug og en mindre miljøpåvirkning. Derfor har vi valgt at arbejde målrettet med FN’s verdensmål, hvor vi har valgt tre mål, hvor vi mener, at vi kan gøre en forskel.

Arbejdet med FN’s verdensmål og miljøoptimering har allerede gjort en forskel, og jpbc kan nu nedsætte energitillægget på vores varer fra 3% til 1%.

  

Det er en kombination af flere parametre, som gør nedsættelsen mulig. Der har været faldende priser på el, gas og materialer. Men jpbc har også arbejdet med at mindske energiforbruget i produktionen, og der er flere konkrete tiltag, som er med til at gøre det muligt at nedsætte vores energitillæg:

  • Udskiftning af lysrør til LED
  • Nye mere energieffektive ladere til trucks
  • Ny fiberlaserskærer med lavt energiforbrug

  

Det stopper ikke her

Hos jpbc arbejder vi videre for at mindske både energiforbrug og miljøpåvirkning, og der vil komme flere spændende tiltag – læs hele vores rapport om vores opstart med arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed.

  

jpbc – eksperter i plade- og rørbearbejdning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
jpbc A/S

Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Danmark
jpbc A/S

Send til en kollega

0.094