23948sdkhjf

Hvorfor vælge en oliefri kompressor?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Du skal vælge en oliefri kompressor, hvis renheden af den trykluft du bruger er kritisk.

For er det tilfældet, så vil selv den mindste dråbe olie kunne forårsage produktspild eller beskadige produktionsudstyr. Derfor er det altid vigtigt at overveje din produktionsproces og slutprodukt, når du vælger en luftkompressor. Flere og flere virksomheder ser efter oliefri luftkompressorer som en velrenommeret kilde til at levere ren trykluft.

Se vores udvalg af oliefrie kompressorer her.

Har man med følsomme produkter såsom fødevarer, drikkevarer eller medicinske produkter at gøre, hvor olierester kan beskadige produktets kvalitet eller gøre dem helt ubrugelige. Ja, så er en oliefri kompressor typisk det oplagte valg.
 
Stilles der krav til kvaliteten af trykluften fra lovgivningen, er det dog vigtigt at nævne, at der også findes oliefri stempelkompressorer eller skruekompressorer og at det derfor ikke nødvendigvis er oliefri kompressorer, som er den ideelle løsning. Læs mere om hvilke kompressortyper man bør tage i betragtning.
 
Man vælger en oliefri kompressor, fordi det er den bedste løsning i kritiske miljøer og fordi dens formål er at producere luft i højeste kvalitet, hvor hygiejne og ren luft er en nødvendighed. Det kan være laboratorier,  hospitaler eller tandlæger. 
 
Læs her hvilke fordele er der ved oliefrie kompressorer

Kontakt os
Ring til Granzow A/S for yderligere info.
Du kan altid kontakte os for fagkyndig vejledning. Vores ekspertise gør os i stand til at rådgive dig om den bedste løsning.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.078