23948sdkhjf

RubiNord leverer gummiemner til fødevarekontakt

| Medlemsnyhed | Indrykket af RubiNord A/S

RubiNord kan hjælpe med hele processen, når der skal udvikles og produceres gummi- og silikonekomponenter som fødevarekontaktmaterialer (FKM)

Rubinord kan hjælpe med hele processen, når der skal udvikles og produceres gummi- og silikonekomponenter som fødevarekontaktmaterialer (FKM).

Når vi kender kundens applikation (inklusive type af fødevare, applikationen skal være i berøring med) og den ønskede funktion (tid og temperatur), kan RubiNord hjælpe med det korrekte materialevalg.

 ”Fødevaresikkerhed og kravene hertil øges gradvist, og vi er selvfølgelig med til at sikre funktion, fødevaresikkerhed og at emnet er kompatibelt med rengøringsmidler. Det kan være en omsiggribende proces, og mange undervurderer kompleksiteten,” siger Brian Hoffmann Jørgensen, administrerende direktør i RubiNord.

 RubiNord overholder den gældende EU-lovgivning EU 1935/2004 og EU2023/2006 samt den danske bekendtgørelse BEK nr. 681 af 25. maj 2020, og Declaration of Compliance (DoC) fremsendes.

 RubiNord skal, som andre virksomheder, kunne dokumentere sporbarhed og er registreret hos Fødevarestyrelsen, som fører tilsyn med, at alle lovkrav vedr. fødevarekontaktmaterialer er overholdt.

 ”Vi holder os løbende opdateret på området og deltager i erfa-klubben for fødevarekontaktmaterialer, der er et aktivt forum for videnudveksling om fødevarekontaktmaterialer på tværs af fagområder og brancher. Det er en vigtig kilde til viden og altafgørende for, at vi kan rådgive vores kunder på bedst mulig vis,” siger Brian Hoffmann Jørgensen.

 Ønsker du en 3-partstest hos akkrediterede laboratorier, f.eks. FDA, BfR eller andre, kan vi tilbyde det i den samlede projektering.  

 Læs kundecase på vores hjemmeside her: https://rubinord.dk/proxima-centauri/  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RubiNord A/S

Motorgangen 2-4
2690 Karlslunde
Danmark
RubiNord A/S

Send til en kollega

0.093