23948sdkhjf

LubSeal er pakningsringen til de mest udfordrende flow

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

Flettede pakninger har aldrig været nemmere at montere – korrekt! Bedre smøring og recovering efter trykstød på den roterende aksel giver færre lækager, længere levetid og bedre driftsøkonomi.

Når gylle, slam, papirmasse og andre grove substanser flyttes og pumpes rundt i et produktionsanlæg, er det ikke usædvanligt, at der opstår trykstød på transportsneglen, en valse eller pumpens aksel.

De uheldige og gentagne trykstød fra processen deformerer de fleste paksnore og medfører problematiske lækager. Pakningen skal udskiftes, og anlægget må stoppes for at skille hele mekanikken ad. Det er både dyrt og tidskrævende.

At pakke en roterende aksel kræver både erfaring og omhyggelig tilpasning af paksnoren. Ellers holder applikationen ikke ordentlig tæt. Hertil er det vigtigt at vælge paksnor af et egnet og slidstærkt materiale, så der ikke alt for hurtigt igen skal foretages endnu en reparation.

De fleste montører vil derfor sætte pris på det udvalg af kvalitetsgarner, som LubSeal-tætningen tilbyder – og ikke mindst det forhold, at den formpressede tætningsring leveres på nøjagtige mål, direkte klar til montering.


Lettere montering, færre lækager og bedre økonomi
LubSeal – der er et anerkendt program af slidstærke, flettede pakninger fra den norske producent Nordic Seal – udmærker sig i pumper, valser og transportsnegle inden for marineindustri, agro-udstyr, gylleanlæg, slam og papirmasse samt cementproduktion og indvinding af jord, sand og grus.

At LubSeal er en bedre tætning end de fleste til barske applikationer skyldes i væsentlighed tre forhold:

  • Fleksibel kerne: trykdeformation undgås
    LubSeal har en fleksibel elastomerkerne af silikone, EPDM- eller NBR-gummi. Kernens bløde og vedvarende tilbagefjedring betyder, at det er kernen, der optager trykstødene fra akslen, og de flettede garner ikke får en vedvarende deformation i samme grad som paksnore uden elastomerkerne.

  • Indbygget smøring: længere levetid
    Hulrummet i elastomerkernen udgør et smøremiddel-reservoir, som doserer en levetidsforlængede smøring med grafit eller PTFE ud i pakningens garner.

  • Levering på mål: nem og korrekt montering
    Rund, oval, kvadratisk eller trapezform? LubSeal leveres med den tætningsprofil, der er mest effektiv til applikationen– og med korrekte skråsnit og på netop det mål, der er brug for. Så bliver monteringen ikke nemmere, og resultatet er altid en optimal tætning af den roterende aksel eller spindel.

 

Vejledning til produktvalg
Hvilken type LubSeal skal jeg vælge? Måske er det vanskeligt at overskue præcis hvilken materialekombination, der er mest velegnet til den konkrete opgave. Men fortvivl ikke!

Det tager ikke lang tid at afklare, hvilken type LubSeal, du bør anvende. Få straks en god dialog med eksperten – så kommer du hurtigt og sikkert videre.

Ring 44858100 eller skriv til produktchef Bjarne Feddersen på betech.dk/akseltaetninger


Tilfredshedsgaranti
Når du samarbejder med Betech om valg af tætninger til din pumpe, dit anlæg eller din reparationsopgave, så får du tilfredshedsgaranti!

Vores anbefalinger til produktvalg og installation baserer sig på solid og årelang, teknisk erfaring foruden adgangen til det største produktudvalg.

Vi begrænser os ikke til egen fabrik eller et enkelt fabrikat. Vi bringer flere relevante kilder i spil – og slipper først opgaven, når den rette løsning er fundet. En driftssikker og optimal løsning for din applikation. Den bedste garanti, du egentlig kan få.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

LubSeal - flettet pakning med elastisk kerne og reservoir til smøremiddel - leveres af BetechLubSeal fra Bertech er en excellent tætning til aksler og valser i pulp- og papirindustrien.LubSeal fra Bertech er en excellent tætning til ventiler og spindler i blandt andet biogas- og procesanlæg.LubSeal fra Bertech er en excellent tætning til brug i gylletanke, rensnings- og spildevandsanlæg.LubSeal fra Bertech er en excellent tætning til aksler, transportsnegle og ventiler i marineindustrien.

Send til en kollega

0.109