23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tal med en batteriekspert

Professionel rådgivning med udgangspunkt i dit projekt

Hvad er forskellen på et Nickel Metal Hydrid og et Lithium Ion-batteri? Hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige teknologier? Og kan du overhovedet nøjes med en standardløsning?

Vi kan godt forstå, hvis du er i tvivl. Derfor er vores erfarne batterieksperter altid klar til at hjælpe dig. Med over 30 års erfaring kan de med garanti besvare dine spørgsmål og komme med pålidelige anbefalinger til valg af batterier.

Kontakt os her

Book en workshop
Mens nogle projekter kan søsættes efter en kort, telefonisk dialog, kræver andre projekter flere ressourcer og et større forarbejde. Hvis projektet omfatter et markant re-design af eksisterende batterier eller udvikling af en unik og avanceret specialløsning, tager vi ofte afsæt i en workshop.

På workshoppen går vi i dybden med dit projekt. Vi analyserer de forhold, som din batteripakke skal fungere under, og laver en liste af kravsspecifikationer. Kravsspecifikationer dækker over alt fra kapacitet til levetid og temperaturpåvirkninger.

Vi vil gøre dig klogere på den nyeste batteriteknologi og tale dig igennem forskellige løsningsforslag. Du har også mulighed for at stille spørgsmål og dele dine idéer – måske, kan vi gøre dem til virkelighed.

En workshop varer typisk omkring 2 timer. Inden workshoppen kunne vi godt tænke os at høre lidt om dit projekt og dine idéer. På den måde kan vi forberede os bedst.

Book en workshop her

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
hl@actec.dk

Send til en kollega

0.047