23948sdkhjf

Wila arbejder på ny certificering målrettet eksport til USA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wila A/S

Vi er glade for at kunne meddele, at Wila A/S i øjeblikket er i gang med at blive ASME-certificeret i henhold til ASME Boiler and Pressure Vessel section VIII-division 1.

Wila udvider sin kvalitetssikring med et nyt certifikat målrettet eksport til USA!

Certificeringen er et af vores vigtige skridt på vejen til at sikre, at vi også opfylder ASME-standarderne for trykbærende udstyr til vores kunder i fødevare- og drikkevareindustrien.

Vi ved, at certifikatet er afgørende for kunder i USA og Canada, men også en nødvendighed for de af vores kunder, der har eksport til Nordamerika.


Ledelsesteamet bag certificeringen
Vores kvalitetschef, Tom Jensen, håndterer protokollerne for certificeringen og har udvalgt det team, der skal varetage certificeringsprocessen.


"ASME-certificeringsprocessen er grundig og omfattende. Den kræver, at producenterne opfylder strenge retningslinjer for produktdesign, fremstilling og inspektion. Vi mener, at certificeringen viser at vi er dedikeret til at give vores ASME-kunder de bedst mulige produkter og tjenester" - udtaler Tom Jensen.


Processen omfatter en detaljeret gennemgang af vores igangværende arbejdsprocesser samt forberedelse af nye og mere ASME-specifikke processer for at kunne opfylde kravene i ASME-standarderne.

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet mod ASME-certificering i de kommende uger.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores certificeringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wila A/S

Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark
Wila A/S

Send til en kollega

0.078