23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyt: BOSCH REXROTH – Certified Excellence Partner

Elektro Gruppen er nu den ene af to forhandlere af Bosch Rexroths drev og kontrolsystemer og service heraf i Danmark. Samtidig er vi en ud af tre forhandlere af lineær teknik fra Bosch Rexroth.

Hos Elektro Gruppen er vi blevet en stolt “Certified Excellence Partner” for Bosch Rexroth. Certified Excellence Partner-certificeringen er et stempel på et stærkt partnerskab og netværk. Det betyder også, at vi opfylder BOSCH Rexroths strenge kvalitetsstandarder for salg, service, logistik og teknisk viden.


Via dette partnerskab kan vi tilbyde dig salg, rådgivning, service og reparation af komponenter, produkter og reservedele fra Bosch Rexroth til Automation, herunder; drev og kontrolsystemer og lineær teknik.

Se produkter her

"Quality first – first in mind, first in action"

Kvalitet er også et af nøgleordene hos Bosch Rexroth. Kvalitetsfokus har været en del af vores DNA siden Elektro Gruppens opstart, så dette partnerskab passer perfekt ind.

”Vi er både glade for og stolte af udnævnelsen som Certified Excellence Partner for Bosch Rexroth. Det er en stærk samarbejdspartner, der lige som os har kvalitet som fokuspunkt. Derfor kan vi med stor fornøjelse tilføje deres produkter til vores portefølje”, fortæller Lars Sanderhoff, direktør og medejer i Elektro Gruppen.

Med BOSCH Rexroths produkter og innovative løsninger er vores portefølje blevet endnu stærkere, og vi kan tilbyde dig et endnu bredere udvalg af nye, originale reservedele. Vi er klar til at hjælpe dig – ring 98 820 700 eller send os en mail på info@elektro.dk

 

 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.031