23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certifikat i miljøledelse på plads

Procudan er nu blevet certificeret i miljøledelse efter ISO 14001-standarden.

Procudan er nu certificeret efter ISO 14001. Det er en standard for effektiv miljøledelse, som forpligter os til at arbejde efter bindende miljømål.

I forbindelse med certificeringen er der set ind i det omfattende maskineri en virksomhed, som Procudan har kørende som følge af sit internationale netværk af leverandører, kunder og logistik.

Derfor har et team af medarbejdere fra forskellige afdelinger i Procudan siden maj 2022 arbejdet på at indsamle data og kortlægge miljøbelastningen i hele netværket, for at være rustet bedst muligt til certificeringsprocessen.

 

En holdindsats på tværs af afdelinger
Det var en rigtig holdindsats, fortæller Kvalitets- og Miljøchef Mette Guldborg.

-  Der var både glæde og stolthed, da vi i dag i Procudan modtog vores nye ISO 14001 certifikat. Det er et resultat af en stærk holdindsats af alle vores medarbejdere på tværs af organisationen, samt et godt samarbejde med Force Technology og konsulent Karin Hansen fra FoodEfficiency, siger hun.

Bæredygtighed og miljøhensyn prioriteres gennem hele forsyningskæden, og ved at følge linket herunder kan du læse mere om vores CSR, og hvordan vi bandt andet arbejder med FNs verdensmål.

Læs mere om CSR

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.062