23948sdkhjf

26 arbejdsplatforme forbedrer arbejdsforholdene

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Hos Solar, der er en sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation samt klima- og energiløsninger, var der brug for en ergonomisk løsning til deres nye hal med småvarehåndtering.

Solar havde netop bygget en ny lagerhal til småvarehåndtering. Virksomheden har altid lagt vægt på et godt arbejdsmiljø, og da arbejdsopgaverne her var ret repetitive, var der brug for en løsning, så alle deres medarbejdere kunne arbejde ergonomisk korrekt ved de faste pakkeborde, som de skulle stå ved.

Løsningen blev 26 arbejdsplatforme til deres arbejdsstationer, så hver enkelt medarbejder kunne arbejde i den rette arbejdshøjde og skåne kroppen så meget som muligt. Det bliver samtidig lettere for den enkelte at nå ned i de dybe kasser, de pakker i.

Der er monteret et enkelt gelænder på platformen, så medarbejderne ikke falder ned fra en højde, hvis de bevæger sig for langt bagud. Dette giver også en god afskærmning af arbejdsstationen og mulighed for at placere rullebure til pap og andet imellem stationerne.
Solar placerede selv liftene rent fysisk, hvorefter Translyft’s montører kom og sluttede dem til.

Læs mere her og se flere billeder: Arbejdsplatforme forbedrer arbejdsforhold

Mangler du en lignende løsning? Ring til os på 98864900 og hør mere.   

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Send til en kollega

0.093