23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mulighed for støtte til virksomheder ramt af brexit

Brexit har haft store konsekvenser for danske virksomheder, særligt SMV'er. Derfor er der blevet afsat penge til at understøtte danske virksomheder, der har været negativt påvirket af dette, så deres eksport kan genoprettes.

Hvis din virksomhed har oplevet stigende omkostninger, mødt nye handelsbarrierer, tabt kommercielle muligheder eller direkte haft nedgang i eksporten til Storbritannien som følge af brexit, kan du eksempelvis få støtte til omstilling til nye eksportmarkeder eller håndtering af de nye administrative byrder i Storbritannien.

Det betyder konkret, at du kan benytte The Trade Councils eksportindsatser for SMV'er med endnu større tilskud end hidtil og få særlig støtte til at arrangere og deltage i erhvervsfremstød.

The Trade Council har specialiserede rådgivere med lokalkendskab i mere end 70 lande, som står klar til at hjælpe din virksomhed videre på nye og eksisterende markeder.

Aktiviteterne kan fokusere på at genskabe eksport på alle verdens markeder inklusiv eksempelvis eksportrådgivning og markedsanalyser. Læs mere om mulighederne her.

 

 

 

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047