23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar om plantebaseret seafood fra tang og mikroalger

På et webinar den 18. april giver DTU Fødevareinstituttet en status på tang- og mikroalgeproduktionen i Danmark samt viden om perspektiver og muligheder for tang som fremtidens svar på plantebaseret mad fra havet.

Tang og mikroalger er en ny fødevaregruppe indenfor plantebaseret seafood, der er rige på en lang række næringsstoffer, og som samtidig vil kunne bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af vores ressourcer og fødevareproduktion.

På et webinar giver DTU Fødevareinstituttet en status på forskningen i dyrkning og anvendelse af tang og mikroalger. Repræsentanter fra fødevareindustrien fortæller om initiativer og forbrugerperspektiver på tang som fødevare.

Fødevarevirksomheder, som producerer produkter baseret på tang og/eller mikroalger, kan desuden deltage aktivt i programmet med en pitch på 2 minutter. Hvis du er interesseret i det, så angiv det under tilmeldingen.

Efter webinaret bliver en fokusanalyse om plantebaseret seafood fra tang og mikroalger udgivet.
Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark. Rapporten er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere om programmet på DTU Fødevareinstituttets hjemmeside

Tid
Tirsdag den 18. april kl. 9-12

Sted
Online (Link tilsendes dagen før webinaret)

Tilmelding
Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig via DTU Fødevareinstituttets website senest den 16. april 2023.

 

 

DTU Fødevareinstituttet
Kemitorvet
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30060946

Kontaktperson

CAK
Charlotte Aagaard Knudsen
Sekretariats- og kommunikationsmedarbejder
+45 24898648 chakn@food.dtu.dk

Send til en kollega

0.078