23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønbechs innovative arbejde hjælper farmaceutisk virksomhed

Grønbech tilbyder tekniske leverancer af høj kvalitet baseret på dialog, analyse og innovativ tilgang. Vores solide teknisk erfaring, bidrager til at finde den rigtige løsning, uanset om det er en standardløsning eller en kundetilpasset løsning.

Problemer med sprængplader
En større farmaceutisk virksomhed kontaktede os, fordi de havde udfordringer med en sprængplade. Sprængplader fungerer som en beskyttelsesenhed for andre komponenter i et tryksystem og sprænges ved en utilsigtet stigning i trykket i systemet.
I vores dialog med kunden lærte vi, at de oplevede falske alarmer vedrørende en sprængplade med produktionsstop til følge. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at årsagen til fejlen var, at det var en sensor i tilbagemelderen, som var korroderet, og derfor ikke fungerede, som den skulle.

Baseret på kundens specifikke behov og situation, tilbød vi en specielt tilpasset løsning og deres problem blev løst hurtigt og effektivt.

Innovativ løsning beskytter i fremtiden
Hos Grønbech har vi stor erfaring med opgaver som disse.
I dag har virksomheden fået installeret sprængplader med såkaldte NIMU-sensorer, der er indkapslet og dermed beskyttet mod et aggressivt miljø, som kan beskadige dem. Dermed er risikoen for at kunden kommer i en tilsvarende situation igen elimineret.

Vi repræsenterer REMBE, som producerer deres sprængplader i Brilon, Tyskland. Den korte geografiske afstand gør det muligt at levere hurtigt. Vi tilbyder også ‘rush-ordre’, hvor man har mulighed for dag til dag-levering baseret på produktionskapaciteten. Nemmere bliver det ikke.  

Hos Grønbech tilbyder vi kundetilpassede løsninger 
En af de vigtigste elementer for os er, at vi altid er i tæt dialog med vores kunder. Ingen case er som regel den samme, og det er derfor prioriterer vi altid at udføre et grundigt forarbejde, som basis for en analyse af problematikkerne. Herefter tilbyder vi en komplet specielt tilpasset løsning uanset hvilken udfordring, vi står overfor.

Kontakt Grønbechs Industridivision på 3326 6300 eller besøg vores hjemmeside: Grønbech

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12069502
P nummer: 1002916108

Kontaktperson

JE
Jette Errebo
Marketingchef
jer@gronbech.dk

Send til en kollega

0.047