23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HYTOR forhandler nu Sandvik instrumentrør

Forhandling af sømløse instrument rør komplimenterer HYTOR's øvrige produkt program. Aftalen gør det muligt at levere fra lager.

Sandvik har et stærkt program af instrumentrør som komplimenterer HYTOR’s øvrige produktprogram rigtig godt siger Markeds Chef Jesper Bjerre Lauridsen fra HYTOR.

For HYTOR betyder det udvidede produktprogram, at de enkelte segmenter på markedet nu kan tilbydes et endnu bredere produktprogram, som samtidig opfylder de strængeste krav.

Aftalen med sandvik gør det muligt at levere instrumentrør fra lager. Levering der altid er understøttes af den helt rigtige vejledning fra de erfarne tekniske konsulenter.

Instrumentrør fra Sandvik er yderst anvendelige indenfor proces udstyr i mange industrier. De sømløse instrumentrør fra Sandvik har en meget fin dimensional tolerance som sikre en let montering af fittings og minimerer risiko for lækage.


Kontakt HYTOR for yderligere information på telefon 76141900 e-mail sales@hytor.dk eller besøg www.hytor.dk

HYTOR
HYTOR A/S er en innovativ leverandør af komplete systemløsninger til procesanlæg og produktsystemer. Design, konsturktion, samling og test udføres på eget værksted. Derud over forhandles et bredt komponentprogram inden for pneumatik, trykluft, processtyring, instrumentering, dosering, hydraulik og hydraulisk spændeværktøj. Sortimentet omfatter makedes bedste kvalitetsprodukter der opfylder alle internatinale sikkerheds- og certificeringskrav. Stort lager i Esbjerg sikrer hirtig levering. Desuden stort udvalg af udlejningsudstyr og udlejningsværktøj.

Sandvik
Sandvik Materials Technology er et af verdens førende specialstålværker med egen metallurgi og forædling. Med integreret produktion betyder det, at de har kontrol over hele fremstillingsprocessen fra smeltning af stålet til produktion af leveringsfærdige varer i form af stang, rør, bånd og tråd.

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Kontaktperson

Anne Mette Lorenzen
Marketingchef
+45 79130002 aml@hytor.com

Send til en kollega

0.062