23948sdkhjf

Sikker transparent aftastning med Smart ReflectTM

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baumer A/S

Pålidelig proces-aftastning med Smart Reflect. Baumer introducerer sin første Retro reflective fotocelle uden brug af reflektor. I stedet for en reflektor bruges en fast baggrund eller maskindel uanset farve

Smart Reflect laves i forskellige modeller bl.a. til brug imod transparente emner uden reflektor. Smart Reflect til transparente objekter findes i forskellige versioner enten til 1 eller 2 lags objekter, som gør det muligt at detektere meget transparente folier bakker eller flasker.

Smart Reflect fotocellerne findes i 3 forskellige huse. Enten i et IP67 plasthus eller i et IP68 / IP69K, protect +. Metalhus. Metalhus modellerne fås med et wash-down hus til almindelig beslag montering, eller i en hygiejnisk udgave med speciel patentere monterings forskruning så sensorerne er EHEDG godkendte. Med Smarte Reflect har Baumer tilføjet et sikkert aftastningsprincip i forhold til objekter der er skindende eller har skiftende farver.

Smart Reflect kan bruges i applikationer hvor man ellers ville bruge almindelige refleksaftastende fotoceller eller sender /modtagere, disse kan undgås ved at bruge Smart Reflect som kun skal bruge en fast baggrund.
Specielt i fødevareindustrien beviser Smart Reflect sin overlegenhed ved sikkert at aftaste alle objekterne selv om disse har skiftende farver eller er våde. Herunder i de applikationer hvor installation af en separat reflektor eller modtager udgør et reelt problem for design ingeniører (fx på grund af hygiejnekrav eller utilstrækkelig installation plads).

Da reflektoren ikke er påkrævet til Smart Reflect vil der være store besparelser i ellers nødvendige omkostninger som opsætning og vedligeholdelse af reflektorerne, samt driftstops omkostninger ved udskiftning af defekte reflektorer.

Baumer Group er en førende international producent og udvikler af sensorer, enkodere, proces-instrumentering og Vision sensorer til automatiseret billedbehandling.
Baumer kombinerer innovativ teknologi og kundeorienteret service i intelligente løsninger til fabriks- og procesautomatisering og tilbyder et omfattende produktprogram inden for relaterede produkter i State of the art teknologier.
Med mere end 2.500 medarbejdere, produktionsanlæg, salgsafdelinger og forhandlere fordelt på 36 afdelinger i 18 lande er den familieejede virksomhed altid tæt på kunden. Industrikunder i mange sektorer opnår afgørende fordele og målbar merværdi som en konsekvens af Baumers verdensomspændende høje kvalitets-standard.
For yderligere oplysninger kan du besøge www.baumer.com på internettet.


Medlemsnyhed

Indrykket af
Baumer A/S

Runetoften 19
8210 Aarhus V
Danmark
Baumer A/S

Send til en kollega

0.14