23948sdkhjf

Grumsens Maskinfabrik bortsuger olietåger fra nye store bearbejdningscentre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reguvent ApS

Reguvent ApS tog udfordringen op med at fjerne olietåger fra 2 nye bearbejdningscentre hos Grumsens Maskinfabrik

En stor horizontal fræser og en stor helt åben bearbejdningscenter var opgaven at skulle dække ind så arbejdsmiljøet var på plads. Udfordringen er altid stor når der er tale om maskiner som er åbne, der skal studeres omkring maskinens arbejdsgang, tages højde for omdrejninger og emner inden man kan have en ide om hvordan løsningen skal være for at virke.
Vi har ved begge maskiner monteret filter tæt på maskinen med tilbageløb til maskinen altså har vi rene rør og slipper for eventuelle utætheder i rørsystemet med oliedryp. Vi opgraderede hele procesudsugningen så der er godt sug på både de nye men også de eksisterende maskiner. Den største udfordring med projektet har næsten været at finde " huller " i produktionen til at få opgaven lavet da begge maskinerne har været booket hårdt så der er monteret i mindre bider så kunderne har fået deres varer uden forsinkelser. Det er ikke nyt for Reguvent hverken at fjerne olietåger fra CNC bearbejdningscentre eller at arbejde i en produktionsmiljø som skal fungere samtidig med at der monteres udsugning, vi er vant til at tilpasse montagen sammen med enten værkfører eller produktionschef.

Det nye procesventilationsanlæg er iøvrigt frekvensstyret så der spares energiligesom der er monteret automatspjæld ved maskinerne.

Ønskes der yderligere oplysninger om de nye maskiner eller det nyetablerede procesudsugningsanlæg hos Grumsens Maskinfabrik kan enten Søren eller Simon hos Grumsens Maskinfabrik kontaktes på telefon 7512 5422.
Vedrørende ventilation/ udsugning kan Reguvent ApS kontaktes på telefon 7566 1777

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reguvent ApS

Oustedvej 4
8660 Skanderborg
Danmark
Reguvent ApS

Send til en kollega

0.079