23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Door System A/S opruster på medarbejdersiden

Der er fart på hos dørproducenten Door System A/S,

Derfor har virksomheden, fra Hasselager v/Aarhus, valgt at ansætte en ny produktionschef og montageleder. Door System’s direktør Preben Søndergaard har samtidig haft et ønske om at frigøre sig noget mere fra den daglige drift og i stedet have fokus på den overordnede ledelse af virksomheden og udviklingen af nye produkter. ”Produktudvikling har altid været mit hjertebarn” udtaler direktør Preben Søndergaard og fortsætter ”derfor ser jeg frem til at kunne bruge mere at min tid på udvikling af nye produkter, som er til gavn for vores kunder”.

Ny produktionschef Jørn Basse Andersen:
pr. 1. august er Jørn Basse Andersen ansat som ny produktionschef og kommer fra en stilling som Planner Logistic ved Johnson Controls. Jørn har mange års erfaring med lignende dør produktion fra en konkurrerende virksomhed. Den primære opgave for Jørn Basse Andersen bliver at strukturere og effektivisere produktionen så Door System A/S står endnu bedre rustet til at møde den øgede konkurrence i fremtiden. Jørn indtræder samtidig i ledergruppen hos Door System A/S.

Ny montageleder Max Pank Hansen:
For at styrke montagesiden har Door System kort før sommerferien ansat Max Pank Hansen som montageleder. Max kommer fra en stilling som Service Supervisor hos Busch Vakuumteknik, og Max skal sikre en optimal styring af montage- og serviceopgaver og herunder sikre rentabilitet i firmaets entrepriseopgaver.

Klar til yderligere vækst:

”Med ansættelse af Jørn og Max har Door System A/S nu skabt det fundament der skal til for at virksomheden kan vokse yderligere” udtaler en tilfreds Preben Søndergaard.

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

Søren Rahbek
Salgschef
+45 4214 5202 sr@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.047