23948sdkhjf

Reguvent på Produktionsskoler og Institutioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reguvent ApS

Reguvent laver ventilation og udsugning på Produktionsskoler -Skoler og uddannelsesteder over hele Danmark. Der skal være ordnede forhold for personale og elever, på den måde får muligheden for indlæring de bedste vilkår

Reguvent har mange års erfaring med at lave ventilations projekter også indenfor uddannelsessteder. Kravene skiller sig ikke fra hvad der er af forventninger og krav om ventilation/ udsugning på en f. eks kommunal ejet instisution til en virksomhed i den private sektor, der skal være ordnede forhold for både elever og personale, ellers får indlæringen ikke de bedste vilkår og man vil opleve mere træthed og uoplagthed.

Virke områderne indenfor denne genre er bredt. Vi fjerner svejserøg og slibestøv -. dampe eller træstøv samt mados fra industri køkkener eller noget helt andet på f. eks. produktionsskoler. Det kan også være en uddannelsested hvor det ikke er procesventilation der er ønsket, men at behovet for frisk luft i undervisningslokaler ganske enkelt er nødvendigt for ikke at blive tunge i hovederne og kan holde koncentrationen, noget helt andet er selvfølgelig at der også her er lovkrav som gør sig gældende.

Reguvent sørger for at kunne fremlægge et færdigt dokumentation som er let gennemskueligt. Dermed kan man tydeligt se hvad der er af behov for ventilation/ udsugning i det projekt man sidder og arbejder med, samt er der noget økonomi på hvilket jo også er væsentligt for at komme videre.
Reguvent arbejder sammen med andre virksomheder når der skal f. eks. bygges nye skoler eller blot opgraderes/ moderniseres i eksisterende bygninger.

Vi tilbyder vores ekspertise indenfor alle typer for ventilation/ udsugning, ikke mindst genvinding og energi optimering af anlæg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reguvent ApS

Oustedvej 4
8660 Skanderborg
Danmark
Reguvent ApS

Send til en kollega

0.079