23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Food Diagnostics - Vi holder fødevarer raske

Efter snart 10 år med en løsningsorienteret tilgang til fødevaresikkerhed er Food Diagnostics blevet den foretrukne leverandør hos rigtig mange fødevareproducenter.

Food Diagnostics er startet som en lille uafhængig pioner virksomhed og oplever nu at have tilliden hos både små og store fødevarevirksomheder, som vi først og fremmest har rådgivet i forhold til egenkontrol samt hjulpet i gang med nye analyser.

Rådgivning fra vores specialiser
Hos Food Diagnostics er vi specialiseret i at levere totalløsninger fokuseret på hurtigmetoder. Vores kernekompetencer er indenfor Mikrobiologi, Hygiejne samt Kemiske analyser. Hertil kommer, at vi har løsninger til at imødekomme det stigende behov for vandkontrol og kan også supplere med udstyr samt plastik forbrugsvarer til de ovenstående analyser.
Vi oplever stadig stigende og mere komplekse lovkrav og kundekrav. Hos Food Diagnostics har vi fokus på hele tiden at holde os opdateret på de nyeste krav og ændringer i lovgivning. Vi deler gerne ud af vores viden, og således vil der altid være en af vores veluddannede produktspecialister, der kan hjælpe dig med dine udfordringer i forhold til fødevaresikkerheden. Hertil kommer at vi løbende afholder både symposier og workshops.

Mikrobiologi og vandaktivitet
Foranlediget af at vi kunne se nogle nye analysebehov har vi taget nogle nye produkter ind. Her i blandt en løsning til måling af vandaktivitet. Ved at måle vandaktiviteten i produktet kan du finde ud af, hvor meget vand der er tilgængeligt for mikroorganismer, hvilket har stor betydning for holdbarheden og for hvor stor risiko der er for at få mikrobiologisk kontaminering af produktet. Ved regulering af vandaktiviteten i produktet kan man således gøre produktet mere sikkert og dermed være på forkant i forhold til mikrobiologisk kontaminering.

Microsnap
Til lynhurtig rengøringskontrol er ATP måling efterhånden den foretrukne metode for rigtig mange fødevareproducenter, mens de NordVal validerede Hygicult dipslides er den hyppigst anvendte og mest pålidelige løsning til desinfektionskontrol.
Udover disse løsninger er der for de kunder, som har brug for et hurtigere svar på mikrobiologien nu kommet Microsnap testen, som er en svabertest, der anvendes samme med vores ATP instrumenter fra Hygiena. Med denne test kan du påvise totalkim og E. coli samt coliforme bakterier i løbet af 7 – 8 timer eller endnu hurtigere afhængigt af detektionsgrænse og forureningsniveau.

Chromogene medier
Til mikrobiologisk produktkontrol er det vigtigt at have en valideret metode, som også gerne skal være nem at anvende og give hurtigt svar. Den chromogene RAPID linje fra Bio-rad til mikrobiologisk produktkontrol lever fuldt ud op til dette. Således er vores unikke RAPID’L.mono agar til direkte NordVal valideret påvisning af Listeria monocytogenes en af de mest anvendte løsninger til Listeria kontrol hos både producenter og fødevarekontrol. Med en chromogen agar har du med minimal håndtering et hurtigt og valideret svar, der ikke kræver yderligere konfirmering. Udover vores velkendte chromogene produkter til Listeria, Salmonella samt E. coli vil der snart komme to nye chromogene løsninger til påvisning og tælling af Campylobacter og Enterobacteriaceae.

Saltmålere og refraktometre
Fra den japanske producent Atago kan vi nu tilbyde håndholdte, digitale saltmålere, hvor du med en lille prøvemængde kan bestemme saltindholdet i en lang række produkter. Herfra har vi også små kompakte refraktometre til bl.a. nem og hurtig brix måling, som giver et udtryk for sukkerindholdet i dit produkt samt refraktometre til andre parametre og små håndholdte digitale pH metre. Igen er det løsninger, der gør det nemmere og mere fleksibelt at køre din egenkontrol.

Mød os på FoodTech
Har du lyst til en snak om dette samt andre af vores produkter til fødevaresikkerhed, er du meget velkommen til at kigge forbi vores stand på FoodTech. Du finder os på stand M9946.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.047