23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SIKA Footwear A/S præsenterer OtimaX – den nye serie af arbejds- og sikkerhedsfodtøj til fødevareind

På stand M9694 møder du SIKA Footwear A/S, der vil præsenterer dig for den nye serie af lette, komfortable og skridsikre arbejds- og sikkerhedsfodtøj kaldet OptimaX.

Serien består af 9 artikler med og uden sikkerhed og er en videreudvikling af den populære Optima-serie med forbedret pasform, optimeret fleksibilitet og forbedret skrid sikkerhed.

stand M9694 vil vi også præsentere vores brede produktsortiment, der indeholder både sko, sandaler, hyttesko, støvletter, støvler, træsko og tilbehør. Sortimentet er udarbejdet af vores egen produktudvikling, hvor vi konstant arbejder på at udvikle og producere det bedste indenfor arbejdsfodtøj til den hvide sektor. Vi fokuserer derfor naturligt på den professionelle brugers ønsker og krav til eksempelvis komfort, pasform, hygiejne og skridsikre sko.

SIKA Footwear er totalleverandør af arbejdsfodtøj til den hvide sektor, som dækker levnedsmiddel- og medicinalindustrien, hotel- og restaurationsbranchen samt hospital- og plejesektoren. Vi har mere end 100 års know-how og erfaring som udvikler og producent af sikkerhedssko og arbejdsfodtøj. Vi kombinerer viden med åbenhed, vilje og handlekraft.

Vi har et vågent øje for markedets muligheder, er lydhøre overfor brugerne og fokuserer på værdiskabende samarbejder med vores kunder. Er du forbruger, indkøber eller forhandler? Lader du fødderne, hovedet eller hjertet vælge? I alle tilfælde bestræber vi os på, at SIKA Footwear og vore produkter gør os til din foretrukne leverandør af arbejdsfodtøj og sikkerhedssko.

Kom forbi stand M9694 og lad os sammen finde det fodtøj, der lever op til dine medarbejders krav til kvalitetsfodtøj.

www.sika-footwear.dk

Sika Footwear A/S
HI-Park 301
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83257717
P nummer: 1002666481

Send til en kollega

0.033