23948sdkhjf

Nye regler for solcelleanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordland Automatic A/S

Du kan stadig nå at komme med i netto-ordningen med et intelligent solcelleanlæg fra Nordland Automatic, hvis der laves en skriftlig aftale senest tirsdag den 20. november 2012.

Du kan stadig nå at komme med i netto-ordningen, hvis der laves en skriftlig aftale senest tirsdag den 20. november 2012.

Nordland Automatic sælger og installerer solcelleanlæg af industriel kvalitet, og med vores dygtige medarbejderstab tilpasser og optimerer vi hvert anlæg specielt til dig.

Med SolarEdge kan der produceres op til 25 % mere el, end traditionelle systemer, fordi hvert panels produktion optimeres individuelt. Se video til højre.

Med løsningen får du adgang til SolarEdge webportal, hvor der registreres avanceret statistik for hvert enkelt panel, samt fejlmeldinger på anlægget.

På vores nye hjemmeside kan du læse alt om de nye regler samt sende en forespørgsel hvorefter du vil modtage et tilbud.

Ny model for støtte til solcelleanlæg og øvrige små VE-anlæg
Overgangsordning for eksisterende små solcelleanlæg og øvrige små VE-anlæg
• Der foreslås en overgangsperiode på 20 år for alle eksisterende små VE-anlæg, hvor anlæggene kan få støtte efter gældende regler.
• I overgangsperioden kan de omfattede anlæg uændret fortsætte med den årsbaserede nettomålerordningen, hvorefter solcelleanlæg overgår til timebaseret nettoafregning med afsætning af overskudsproduktion på markedsvilkår, så afregningsprisen efter overgangsordningens udløb svarer til markedsprisen
• Eksisterende anlæg vil fortsat kunne anvende de erhvervsmæssige skatteregler i resten af anlæggenes levetid.
• Efter overgangsperioden overgår øvrige VE-anlæg til timebaseret nettoafregning med
afregning af overskudsproduktion efter de eksisterende regler i VE-loven.

Overgangsordning og skæringsdato
• Overgangsordningen gælder for de anlæg, som er nettilsluttet frem til dagen før lovforslagets fremsættelse (21-11-2012) samt for de anlæg, som overholder alle følgende kriterier:
o At der er indgået bindende aftale om køb inden fremsættelsesdagen,
o At netselskabet har modtaget anmeldelse af anlægget inden 30 dage efter lovforslagets fremsættelse (indebærer at installatøren udfylder og fremsender Energinet.dk’s stamdatablanket med henblik på registrering i Stamdataregisteret)
o At anlægget er nettilsluttet senest 6 måneder efter fremsættelsestidspunktet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordland Automatic A/S

Kummerowsvej 3
9400 Nørresundby
Danmark
Nordland Automatic A/S

Send til en kollega

0.063