23948sdkhjf

Ny udgave af In Focus ude nu

| Medlemsnyhed | Indrykket af Foss Analytical A/S

Ny udgave af In Focus ude nu - Download den på vores hjemmeside via linket til højre, hvor du også kan tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

Der er noget for enhver smag i denne udgave.Et interview med en større kød leverandør i UK hvor hurtig analyse er blevet altafgørende for de krævede høje kvalitetskrav. En foder producent i Holland beskriver, hvordan det nyeste indenfor NIR-analyse har forbedret produktionsstyringen, og vi følger op på dette tema med en sammenfatning af de tiltag indenfor NIR-analyse, der er foretaget for nylig.

En vinproducent deler også sine synspunkter om brug af FTIR-analyse, og et interview med en ekspert i proces analyse giver et indblik i, hvordan denne mere og mere populær teknologi kan omsættes i praksis. Dette suppleres af en case fra en bruger af proces analyse i mejeriindustrien.

Den succesfulde ketose-screening historie fra mælkesektoren fortsætter med en oversigt over den praktiske anvendelse på området og hensyntagen til brugerne. Og for at følge op på fedtanalyse i laboratoriet, har vi et overblik over tendenser, analytiske muligheder og udvikling af standarder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Foss Analytical A/S

Foss Allé 1
3400 Hillerød
Danmark
Foss Analytical A/S

Send til en kollega

0.131