23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk Lige Tandbørsten

Alle service virksomheder oplever indimellem, at blive involveret i sjove anderledes opgaver, end de normalt beskæftiger sig med i dagligdagen. Fredag d. 12 oktober 2012 var ingen undtagelse for Bøgeris Transportbånd A/S.

En helt almindelig fredag blev dog alligevel krydret lidt anderledes end normalt, da en rekvisitør fra DR Byen kontaktede Bøgeris sidst på formiddagen, og bad om assistance til aftenens udsendelse af programmet Husk Lige Tandbørsten.
En af deltagerne skulle udfordres til at redde sine bamser, ved at skyde dem af en båndtransportør med plastikbolde inden de faldt ned i en tønde med ild, udover at redde bamsen fik deltageren et pengebeløb pr reddet bamse. DR havde ellers en eksisterende løsning til denne applikation, men grundet båndhastighed og dimensioner blev de nødt til akut at finde en anden løsning, og med 8 timer til showets start, skulle dette gå hurtigt. 2 timer fra opkaldet til Bøgeris afgik en bil fra værkstedet mod DR Byen, med en båndtransportør til låns der modsvarede DR’s forventninger.
Til info så fik deltageren kun reddet 5 bamser og kr 5.000. Båndtransportøren var tilbage på værkstedet igen mandag formiddag.

Bøgeris Transportbånd A/S
Kragelundsvej 8
4180 Sorø
Sorø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29933081
P nummer: 1012657001

Send til en kollega

0.065