23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget efterspørgsel på servicering af døre og porte til detailhandlen.

Ståldørsproducenten Door System som er placeret i Hasselager lige uden for Aarhus, har gennem de seneste år udviklet sig til en af de foretrukne leverandører af ståldøre og porte til detailhandlen i almindelighed og supermarkedskæderne i særdeleshed.

Door System har primært haft fokus på nymontage af egne produkter, men har gennem de senere år fået utallige henvendelser fra kunder som ønsker at overlade serviceforpligtigelsen og det lovpligtige gennemsyn til Door System A/S.
Senest har Door System haft en positiv dialog med Føtex og Bilka, som har været en medvirkende årsag til en stigning i aktiviteten på serviceområdet.

”Væksten i efterspørgslen betyder at vi er nød til at udvide medarbejderstaben og vi er i øjeblikket i færd med at søge nye servicemontører for at kunne følge med”, udtaler en tilfreds Salgschef Søren Rahbek.

Fleksibel produktion
Dør producenten har en meget fleksibel produktion. Er uheldet ude, hvor en dør er blevet beskadiget pga. påkørsel eller indbrud, så kan virksomheden i løbet af ganske kort tid producere og montører en ny dør. Ifølge Søren Rahbek; har dette en utrolig stor værdi for kunden.

Høj kvalitet er en gevinst på den lange bane.
Virksomhedens stædige fokusering på at fastholde det høje kvalitets- og serviceniveau, på trods af et pres fra flere konkurrenter der forsøger at underbyde markedet med en billigere kvalitet, har vist sig at være den rigtige løsning for virksomheden.

”Hvad nytter det at man køber en billig dør eller port, hvis den er rustet op i løbet af 5 år eller slidt op under brug fordi kvaliteten er for ringe” siger Søren Rahbek og fortsætter,” Hos Door System A/S har vi altid haft fokus på den samlede levetidsberegning frem for prisen nu og her”

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

Søren Rahbek
Salgschef
+45 4214 5202 sr@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.031