23948sdkhjf

Ny brochure fra Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S.

| Medlemsnyhed | Indrykket af VP Maskinfabrik A/S

Den horsensianske virksomhed Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S har startet 2013 ud med at sende en ny kompetence brochure på gaden.

Virksomheden, som har kernekompetencer indenfor spåntagende bearbejdning samt produktion af værktøjer, har givet deres profil et visuelt løft.

”Vi har i kraft af vores kompetente og veluddannede medarbejdere så mange strenge at spille på i virksomheden. Ideen med de nye kompetencebrochurer er at give vore kunder indblik i de mange forskellige opgaver, der løses hos Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S”, udtaler ejer Claus Pedersen.

Vagn Pedersen Maskinfabrik har årelang erfaring med spåntagende bearbejdning. Der produceres både enkelt stk produktion. samt større og mindre serier. Emnetyperne er alt lige fra maskindele, værktøjsdele, prototyper til efterbearbejdning af støbte og formede emner.

Indenfor værktøjsfremstilling fremstår virksomheden som en meget kompetent samarbejdspartner. Kompetencerne spænder over udvikling og fremstilling af snit/træk- og stanseværktøjer til formværktøjer og specialmaskiner af forskellig art.

I de senere år har firmaet haft store ordrer på fremstilling af automatiske ladeanlæg til CNC styrede maskiner. En erfaren og veluddannet medarbejderstab gør, at firmaet ofte er med fra udviklingsfasen,når nye værktøjer eller specialmaskiner skal udformes.

Klik her http://bit.ly/VAGNPEDERSEN_EBOOK
for at se den elektroniske version og besøg www.vpm-hatting.dk for yderligere information om virksomheden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
VP Maskinfabrik A/S

Smedebakken 12
8700 Horsens
Danmark
VP Maskinfabrik A/S

Send til en kollega

0.094