23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRESSEMEDDELSE - Stå fast, sikkert og behageligt

Med innovative nyheder gør den nye OptimaX-serie fra SIKA Footwear det både sikkert og behageligt at arbejde i køkkenet, kantinen eller levnedsmiddelindustrien.

En nyudviklet og fleksibel ydersål, der giver optimal skridsikkerhed. En bredere hæl, så risikoen for vridskader minimeres. En indlægssål, der kan vaskes, er fremstillet i et antibakterielt materiale og har god stødabsorbering.

Detaljerne er i fokus i den nye serie af arbejdsfodtøj, OptimaX, fra danske SIKA Footwear. Serien er en videreudvikling af SIKAs populære Optima-serie, og er målrettet arbejdet i levnedsmiddelindustrien samt i køkken-, hotel- og restaurationsbranchen.

- Vi har lagt vægt på at skabe en blød og let sko, som samtidig giver den nødvendige støtte til de faggrupper, der går og står meget i løbet af en arbejdsdag. Derfor er pasformen den velkendte, mens OptimaX er blevet 40 gram lettere og har fået endnu bedre svangstøtte. For eksempel er vores nye indlægssål, X-Max, lavet i et åndbart materiale, der giver et behageligt klima for fødderne i skoen, siger Thomas Engelbredt, salgschef hos SIKA Footwear A/S.

Også optimering af sikkerheden har været vigtig i udviklingen af OptimaX:
- Blandt andet har vi udviklet et nyt sålmønster, der har forbedret skridsikkerheden, og i det hele taget er sålen blevet mere fleksibel. Det er vigtigt i arbejdsmiljøer som køkkener og levnedsmiddelvirksomheder, hvor gulvene kan være glatte.

Desuden er OptimaX fremstillet i vandafvisende Permair læder, der gør dem nemme at tørre af eller vaske rene.
- Og så findes OptimaX i næsten alle de varianter, som der findes fødder. Nogle arbejder bedst i snøresko, andre i hyttesko eller sandaler med velcro, siger Thomas Engelbredt.

OptimaX fås i farverne sort og hvid.

For yderligere information kontakt:
Thomas Engelbredt
Salgschef, SIKA Footwear A/S
Mobil: 40 59 75 11

Eller læs mere om OptimaX produkterne på SIKA's website
OptimaX produktinfo

Sika Footwear A/S
HI-Park 301
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83257717
P nummer: 1002666481

Send til en kollega

0.047