23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Volume Melt© 30 Hotmelt anlæg til opskumning af lim.

Speciel anlæg til opskumning af hotmelt: • Separat styring af lufttilsætning til limen. • Giver volume – fordel ved udfyldende limninger. • Limbesparelse på 25 -70% - indtjening af udstyret i løbet af kort tid.

Dette nye tandhjulspumpe anlæg er simpelt at bruge, designet giver nem adgang til elektronik, slanger og programmering, så anlæget kan opfylde den moderne industris krav.

Volume Melt© 30 serien arbejder med separat motor kontrol til lim og luft pumpen således at man kan juster tilførslen af luft i henhold til opgaven og dermed finde den optimale balance imellem volumen og vægtfylde.

Volume Melt© tilsætter luft til limen, således at dens vægtfylde reduceres i forhold til luftfyldningsgraden. Dette giver en besparelse i sammenligning med konventionelle limsystemer i det forhold limen kan opskummes (normalt 25-70%).

Endvidere opnår man en limstribe eller punkt, som er større og mere udfyldende, som er en stor fordel ved opgaver, hvor limen bruges som tætningsmasse eller de involverede materialer er fleksible, f.eks. til tekstil limning hvor det ellers er svært at opnå en god kontaktflade.

System …………………. VM30

Tank kapacitet ……….… 30 L
Smelte kapacitet (kg/t) … 22 kg


Note.Smeltekapcitet er afhængig af den aktuelle limtype og anvendelsestemperatur.

Lim-Tech ApS
Industrivej 5 G
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13279470
P nummer: 1003658975

Kontaktperson

CHL
Carsten Henning Larsen
Direktør
+45 75711977 chl@lim-tech.dk

Send til en kollega

0.094