23948sdkhjf

Fordi kvalitet og smag afgør valget!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Optimer din indtjening med 5-15 %. Lille vakuumtumbler hvori produktet mørnes under vakuum så marinader, olier og krydderier trænger direkte ind i midten af kødet hvorved bedre kvalitet, smag og mørhed opnås

Optimer dit dækningsbidrag med 5-15 %. og samtidigt tilbyd bedre kvalitet, smag og mørhed.

Kød, fjerkræ og fiskeprodukter forarbejdes selektivt under vakuum, i den roterende tromle af MGH-20. Maskinen arbejder fuldautomatisk via programmer. Udskæringer af kød bliver omhyggeligt behandlet, og masseret i tromlen. Produktet mørnes under vakuum så marinader, olier og krydderier trænger direkte ind i midten af kødet hvorved bedre kvalitet, smag og mørhed opnås. Vægttabet reduceres betydeligt, og det endelige produkt er saftigt og præsentabelt.

Et produkt du og dine kunder vil værdsætte.

Vi har stor erfaring med følgende produkter:

Koteletter
Kylling bryst
Ben/spareribs
Flankesteak
Skinkeschnitzel


Men mange andre produkter kan vakuumtumbles, og husk du får øget
dækningsbidrag på disse produkter med 5-15 %.

Kontakt INGVALD for en GRATIS DEMO

eller

se mere her !

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Send til en kollega

0.047