23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stege- / bageovn fra MAUTING med rotationen af vognen

Rotationen af vognen garanterer hurtigere og mere ensartet opvarmning af produkter i forhold til udstyr, der har en fast vogn, dermed forkorter man den termisk behandlings tid og reducerer energi omkostningerne.

Udløber
1. januar 2025

NYHED fra MAUTNG stege-/ bageovn model. ROTO PKM med horisontal luftstrøm og rotation af vognen.
Kan behandle alle typer af produkter med en temperatur på op til 300 ° C. Specielt egnet for forarbejdning af produkter placeret på riste. Rotationen af vognen garanterer hurtigere og mere ensartet opvarmning af produkter i forhold til udstyr, der har en fast vogn, dermed forkorter man den termisk behandlings tid og reducerer energi omkostningerne.

Den højtydende luftcirkulation sikrer en ensartet behandling og temperaturfordeling i alle dele af kammeret. Kammeret kan opvarmes enten ved hjælp af elektricitet eller gas.

Leveres med kerneføler, som også muliggør forarbejdning i henhold til ”Delta-T” metoden, som er med til at forbedre produktets kvalitet og samtidig reducerer energiomkostningerne.
ROTO PKM er forsynet med ADITEC MIC 2420 styring med en hukommelse til 99 programmer. samtidigt kan VisuNet systemet tilkøbes dette gør det muligt at dataopsamle samt få fjernadgang til kammeret fra pc.

Kontakt venligst INGVALD™ på 66118211 som er forhandler af MAUTING i Danmark.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Send til en kollega

0.078