23948sdkhjf

O300 - Ny optisk sensor i "1 inch" klassen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baumer A/S

Baumer har udvidet sortimentet af NextGen sensorer. Som opfølgning på O500 kommer nu den mindre ”1 inch” O300 sensor.

Mens den lille nye O300 er specielt velegnet til systemer og anlæg med meget begrænset monteringsplads, udmærker O500 sig i applikationer, hvor der er krav om en større rækkevidde. Kunden kan derfor nu vælge den helt rigtige sensor til opgaven.

Med O300 er Baumer rettet mod markedet for 1-tomme sensorer. Denne størrelse er blevet en standard, der anvendes i en stor del af industrier på verdensplan og her tilbyder O300 en vifte af nye og forbedrede egenskaber, som ikke tidligere er set inden for optiske sensorer.

Q-teach er den nye berøringsfri metode for indstilling og setup af sensoren. Via et magnetisk materiale, som for eksempel en skruetrækker, er det muligt at programmere sensoren. Med Q-teach er alle mekaniske indstillinger, såsom trykknapper og potentiometre, fjernet og dermed øges sensorens robusthed og levetid.

Baumer anvender den nyeste teknologi indenfor Opto-ASIC som er medvirkende til at O300 fungerer perfekt under vanskelige lysforhold, samtidig giver det en farve uafhængig detektering af objekter.

O300 sætter også en ny standard for nem montering. Lysstrålen er allerede tilpasset og justeret i forhold til monteringshullerne, det vil sige at lysstrålen altid rammer samme sted. Dette reducerer alle nødvendige mekaniske tilpasninger til et absolut minimum og dermed besparelser på installationsomkostninger.

Denne nye serie NextGen leveres i tre sensor principper:

• Sensoren med baggrundsafblænding, med den største pålidelighed i detektering af objekter.
• Retro-reflekterende sensor der fungerer pålideligt, selv med reflekterende overflader.
• SmartReflect, en teknologi udviklet af Baumer. Med denne nye teknologi fungerer sensoren uden brug af en særskilt reflektor. Med SmartReflect skal sensoren blot have en eller anden form for baggrund, det kunne være en del af selve maskinen eller anlægget. SmartReflect er derved med til at minimere produktionsstop på grund af en defekt eller snavset reflektor.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Baumer A/S

Runetoften 19
8210 Aarhus V
Danmark
Baumer A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078