23948sdkhjf

Prisvindende CleverLevel™ niveauswitch nummer 30.000 er rullet af produktionsbåndet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baumer A/S

Hos Baumer A/S er vi rigtig stolte over at kunne meddele, at CleverLevel™ niveauswitch nummer 30.000 netop er rullet af produktionsbåndet på fabrikken i Aarhus.

CleverLevel™ LBFS/LFFS niveau switchen har de seneste 12 måneder opnået en fordobling i antal solgte enheder, og det er ikke uden grund. CleverLevel™ niveau switchen har vundet indpas i rigtig mange applikationer og funktioner, både som egentlig niveau melder, men også til adskillelse af forskellige typer medier. Flere og flere steder går CleverLevel™ ind og erstatter den mere konventionelle vibrerende gaffel sensor, som typisk må melde pas, når det kommer til klæbrige og mere tyktflydende medier. Desuden virker den fortræffeligt hver eneste dag hos flere af Baumers kunder på tørstoffer og løse medier af forskellig slags, lige fra glukose og mel til diverse plast granulater. Se en lille film om en bryggeri applikation her.

Teknologien og virkemåden i CleverLevel™ er baseret på et langt og intensivt stykke udviklingsarbejde, som efterfølgende er gennemtestet på alle leder og kanter, bl.a i samarbejde med nogle af Baumers nøglekunder. Selvom der indeni er tale om et kompliceret stykke ingeniør håndværk, er CleverLevel™ yderst simpel at arbejde med. I 90% af applikationerne fungerer CleverLevel™ med standard indstillingerne fra fabrikken, men i de tilfælde hvor der er behov for justeringer indstilles den nemt med Baumers FlexProgrammer™, som er et simpelt computer program og interface mellem en PC og CleverLevel™. Se hvor nemt det gøres i den lille film ved at klikke her.

Se også forskellige applikationer:
Én føler til alle applikationer
Erstatning for vibrerende gaffel sensor
Adskillelse af forskellige medier
Niveau melding
Pumpe beskyttelse

Medlemsnyhed

Indrykket af
Baumer A/S

Runetoften 19
8210 Aarhus V
Danmark
Baumer A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094