23948sdkhjf

Emballagekæmpe går ind i politik

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

En af Danmarks største emballagevirksomheder, DS Smith, blander sig nu i det forestående kommunalvalg. ”Vi gør det fordi, vi har et ansvar,” lyder det fra direktør.

En af Danmarks – og Europas – største emballagevirksomheder, DS Smith, går nu ind i politik. Virksomheden har nemlig udviklet en specialdesignet stemmeurne i genanvendelig bølgepap, som tirsdag den 19. november vil stå klar i mange danske kommuners valglokaler.

”Som en af de førende emballagevirksomheder i Europa føler vi bestemt et ansvar for at sikre, at de valgmaterialer, der bliver brugt til det danske kommunalvalg er både nemme at håndtere, sikrede mod utilsigtet åbning og naturligvis skånsomme over for miljøet,” fortæller Jens Nielsen, der er direktør i DS Smiths emballageserviceforretning, hvor stemmeurnen er udviklet.

Stemmeurnen, der er officielt godkendt af indenrigsministeriet, er indrettet med en låsemekanisme, der gør, at den ikke kan åbnes, når den først er foldet ud, og den er fremstillet i bølgepap baseret på genanvendeligt papir fra nordiske skove.

DS Smith har desuden udviklet en række produkter i en decideret valgserie, der bl.a. tæller en infostander og specialtape til forsegling af officielle stemmeurner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Send til en kollega

0.094