23948sdkhjf

Førende emballagevirksomhed får nyt brand

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

Emballagevirksomheden DS Smith offentliggør i dag, at den samler alle sine aktiviteter under ét nyt brand.

18 måneder efter en af de mere opsigtsvækkende virksomhedshandler i emballageindustrien lancerer en af Europas største emballagevirksomheder nu et helt nyt brand. Med opkøbet af det tidligere SCA Packaging fordoblede den engelske emballagekoncern, DS Smith, sin størrelse i 2012. Dette understøttes nu med lanceringen af et helt nyt brand og visuel identitet, hvor koncernens forretningsaktiviteter Packaging, Recycling, Paper og Plastics kombineres under ét og samme brand; nemlig DS Smith.

Koncerndirektør, Miles Roberts:

”DS Smith har været igennem en kæmpe forandring de seneste par år. Vi har nu et meget bredere produkt- og serviceudbud end tidligere, og som strategisk partner med en stor ekspertise, arbejder vi nu i meget større skala end vi har gjort før, samtidig med, at vi fortsætter med at tilbyde lokal og personlig service.”

Større og mindre
Som en del af det nye brand lancerer DS Smith sin nye strapline, ”The Power of Less”. Dette skal signalere, at det nye, større DS Smith ikke blot er en leverandør, men en decideret partner, der hjælper sine kunder med at minimere sine omkostninger og sit ressourceforbrug.

”Ved at kombinere vores forretninger under ét brand kan vi tilbyde vores kunder en komplet service lige fra design og produktion af emballager og hele vejen gennem forsyningskæden til genanvendelse. Det har således været et helt naturligt skridt for os at samle vores aktiviteter på denne måde,” siger Miles Roberts.

I forbindelse med rebrandingen af DS Smith, som vil foregå løbende på tværs af virksomheden fra den 20. november 2013, lanceres også en ny, fælles hjemmeside for koncernen; nemlig www.dssmith.com.

Fakta
DS Smith Plc. er en engelskejet emballagekoncern med aktiviteter i mere end 25 lande. Koncernen er noteret på Londons Fondsbørs og er med ca. 20.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. DKK. 32 mia. en af Europas største emballagevirksomheder.

DS Smith i Danmark har 685 medarbejdere fordelt på 10 lokationer, og har en årlig omsætning på ca. DKK. 1,2 mia.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Send til en kollega

0.078