23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Synflex A/S øger kapaciteten indenfor udstansede dele.

Synflex installerer en ny maskine til rotationsstans og udvider dermed kapaciteten betydeligt når det gælder stansedele udført i alle tænkelige isolationsmaterialer.

Ligesom hos Synflex her i Danmark, med base i Værløse, har vores produktionssted i Schramberg, Tyskland en meget stor ekspertise indenfor udstansede og formstøbte dele. Uanset om vi har at gøre med klæbende eller ikke- klæbende isolationsmaterialer, kan alle typer materialer forarbejdes til udstansninger, også når der stilles meget store krav til udførelse, kvalitet og præcision.

Den brede vifte af muligheder, vi tilbyder fra begge vores produktionssteder, er lige så omfattende som forskellene er, når det gælder kundernes behov. Uanset om vi taler om udstansninger med brudlinjer og åbninger, udstansninger med klæbemidler på den ene eller begge sider eller komplekse foldninger, så fås det største udvalg af udstansede og formstøbte emner hos Synflex, og det er i særdeleshed gjort muligt ved hjælp af vores maskinpark i Schramberg, Tyskland.

Ikke kun når det gælder udformningen af materialet, men også når det gælder mulighederne i selve materialevalget, så er paletten meget bred. Så hvis man kombinerer de muligheder vores omfattende maskinpark giver, med udvalget af diverse film såsom all-rounderen Mylar A® over produkter med helt exceptionelle termiske egenskaber såsom aramidpapirer eller polyimider og kobber eller grafit, som bruges til lidt mere specielle formål, så dækker vi snart sagt ethvert behov.

For yderligere at udvide maskinparken og dermed sikre den nødvendige kapacitet på vores produktionssted i Schramberg, har vi nu installeret en ny rotationsstansemaskine. Ved hjælp af denne ene maskine er både skæring, laminering og stansning nu muligt med en endnu bredere vifte af materialer. Ved hjælp af den nye roterende stansemetode er den maksimale længde af udstansningerne markant udvidet, og selv komplekse udstansninger til brug ved f.eks. fremstilling af printkort og til mange andre industrielle formål, kan produceres hurtigt og pålideligt.

Afhængigt af hvilken type materiale, der indgår og af delenes geometri, er kundeønsker med selv kort varsel mulige at behandle hurtigt og frem for alt, fleksibelt. Det er takket være, at en hastighed på 200 m/min. nu er mulig, men også, at vi nu kan anvende både cylindriske værktøjer og pladestansning.

Maskinen er en ideel tilføjelse til den eksisterende maskinpark i Schramberg og giver kapacitet, der primært gør det muligt, med kort varsel, at udføre produktion af de stadig mere komplekse udstansninger til f.eks. bilindustrien. Det er en investering i både pålidelighed og fleksibilitet på vores produktionssted i Schramberg.

Yderligere information kan fås hos Synflex A/S på info@synflex.dk eller tlf. 44 48 55 00.

SynFlex A/S
Lejrvej 3
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39328917
P nummer: 1003059590

Kontaktperson

MHO
Mads Hesselbæk Olesen
Adm. direktør
mo@synflex.dk

Send til en kollega

0.047