23948sdkhjf

TROAX samarbejder med prismodtager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Troax Denmark A/S

Modtageren af RENOVER-prisen 2013 blev den historiske, klassiske, københavnske ejendom Ryesgade 30 A-C. Troax var én af de stolte leverandører.

Da RENOVER-prisen 2013 blev delt ud for årets bedste renovering i Danmark, blev modtageren den historiske, klassiske, københavnske ejendom Ryesgade 30 A-C.
Renoveringen af Ryesgade 30 A-C belønnes for at man har foretaget store miljøbesparelser og samtidig er lykkedes med at bibeholde bygningens kulturhistoriske værdi og arkitektur. Troax var én af de stolte leverandører.

36 pulterrum med stil og funktion
- Troax har tegnet, produceret og installeret 36 pulterrum som på en stilfuld og funktionel måde muliggør, at beboerne kan opbevare deres ejendele på en sikker og indsynsfri måde, fortæller Ruth Bjerring fra Troax Denmark A/S.

Farve, form og fleksibilitet
- Dette projekt er specielt på mange måder, ikke bare fordi vi her anvender vore velkendte sikre pulterrum. Det viser også fleksibiliteten i vores systemer, både når det gælder valg af farve, materialer og vigtigst i dette tilfælde: tilpasning til de faktiske forhold i en kælder.
Her viser vi nemlig på en god måde hvorfor pladevægge er et rigtigt godt alternativ til vores meget anvendte netvægge, fortsætter Ruth.

Stolthed sat i system
Vi er stolte over vores gode ry i branchen og over den tillid vi har opnået hos vores kunder. Det viser igen hvorfor vi er førende på markedet og aldrig stopper op i udviklingen af vores produkter, afslutter Ruth. Ordregiver er byggeentreprenøren Juul & Nielsen, Glostrup.

Om Troax pulterrum
Hvad enten det gælder nybyggeri eller renovering giver Troax kunderne den høje sikkerhed og tryghed de forventer at få. Med flere sikkerhedsniveauer og forskellige låse- og dørsystemer får man et pulterrum eller depotrum som passer til de fleste boligselskaber.

Vore netvægge er en effektiv beskyttelse mod indbrud og hærværk. Desuden giver de et frisk miljø med god ventilation. En god investering for trygge og tilfredse beboere helt enkelt.

Har I spørgsmål eller vil have mere information om vore pulterrum/depotrum, eller vores verdensførende løsninger indenfor maskin- og lagersikkerhed, kontakt da vores kontor på
43 71 02 33 eller besøg vores hjemmeside www.troax.com.

Ruth Bjerring
Salgskonsulent
Direkte tel.: 43 32 06 18, Mobil: 21 76 51 56
E-Mail: ruth.bjerring@troax.com

Prisen’s hjemmeside:
http://www.renover.dk
Danmarks bedste renovering er fundet

Entreprenørens hjemmeside:
http://juul-nielsen.dk/
Danmarks bedste renovering


Troax er repræsenteret i 27 lande, hvoraf 17 er selvstændige salgsselskaber. Produktionsanlæg findes i Sverige, England og Kina.
Til byg og bolig-markedet produceres og sælges pulterrum og låsbare garager.
Til industrien leverer vi maskin- og robotafskærmninger, sikkerhedsafskærmning og -opdeling af lagerfaciliteter samt nethylder og rygnet til pallereoler.
I alt har Troax 320 ansatte og en omsætning på ca. 70 MEUR.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Troax Denmark A/S

Baldershøj 22
335 04 Ishøj
Sverige
Troax Denmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079