23948sdkhjf

Jonas Rydqvist bliver ny nordisk chef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Troax Denmark A/S

Jonas Rydqvist er udpeget til ny nordisk chef i Troaxgruppen. Han afløser Stefan Henningson, som går på pension den 31. marts 2014.

Jonas tiltrådte sin nye stilling den 7. januar 2014 og vil gradvis overtage Stefans ansvar i løbet af januar og februar. Jonas er 42 år gammel og har primært arbejdet i papir- og papindustrien. Han har varetaget forskellige salgsfunktioner i store dele af sit erhvervsaktive liv.

– Mine 35 år hos Troax har været fantastisk spændende, og mit mål har altid været at have stærke kunderelationer og en god position på markedet, siger Stefan Henningson.

– Jonas, som nu overtager min funktion, er absolut den rette person til at videreudvikle og styrke dette arbejde.
Jeg vil gerne takke mine medarbejdere og vores kunder, som altid har haft tillid til vores forretningsidé. Nu er det tid til en ny fase i Troax' udvikling i Norden, afslutter Stefan.

Troax skal fortsat udfordre markedet og vokse

– Det er en meget positiv udfordring, jeg har fået. Det første, som slog mig, og som var en stor del af grunden til, at jeg valgte at sige ja til jobbet, er det drive, der er i denne organisation, samt den utrolig gode indstilling, man har til udviklingskvalitet og kundeservice. Det vil jeg bygge videre på, fortæller den nye nordiske chef Jonas Rydqvist.

– Et af mine primære mål er at blive ved med at forvalte og udvikle Troax' stærke engagement og vækst på det nordiske marked, fortsætter Jonas.

– Vi er meget stolte over at nyde så stor tillid i branchen. Det viser, hvorfor vi er verdens førende og ikke holder op med at udvikle vores produkter, afslutter Jonas.


Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Stefan Henningson, Troax Nordic AB – tlf. +46 (0)370-82810, e-mail: stefan.henningson@troax.com
Jonas Rydqvist, Troax Nordic AB – tlf. +46 (0)370-82835, e-mail: jonas.rydqvist@troax.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Troax Denmark A/S

Baldershøj 22
335 04 Ishøj
Sverige
Troax Denmark A/S

Send til en kollega

0.109