23948sdkhjf

Næste generations instrumentering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baumer A/S

Sikkerhed og fleksibilitet med et øjekast: CombiView DFON sætter nye standarder indenfor proces instrumentering

Baumer løfter funktionalitet, sikkerhed og fleksibilitet til et helt nyt niveau med sit nye CombiView DFON touchscreen display. Baumer har lanceret de første to modeller i denne nye serie, nemlig CombiPress PFMx tryktransmitter (erstatning for FlexBar HRT) og CombiTemp TFRx temperaturmåler (erstatning for CombiTemp 814). Begge produkter kan udstyres med det nye display og dermed give maksimale kundefordele. Sammen med det nyudviklede hus, kan de nye måleinstrumenter konfigureres og tilpasses dit individuelle behov.
Det nye CombiView Display er imponerende med sin præsentation af alle nødvendige og ønskede oplysninger på et øjeblik. I forhold til skærmens visuelle tilstand kan brugeren vælge fra otte forskellige typer: bl.a. analogt, digitalt eller illustration. Det store display betyder også, at brugerne kan læse de målte værdier, også på afstand. Desuden kan displayets baggrundsbelysningen fungere som et advarselssystem (rød/grøn), afhængigt af, om måleresultaterne har nået en kritisk værdi, der kræver indgriben fra brugeren. For konfiguration - selv under drift - er touchscreen displayet utrolig enkelt at bruge.
Det nye hus fuldender de banebrydende funktioner i den nye instrumentserie. Med beskyttelsesklasse IP 69 K og helt i rustfrit stål design, kan den hygiejniske udgave modstå selv de hårdeste betingelser. Desuden tilbyder dets evne til at dreje om to akser en endnu mere fleksibel installation. Pålidelige og præcise målinger leveres af CombiPress tryk-transmitteren mellem -1 og 400 bar og ved CombiTemp temperatur-måleren mellem
-50 og +400 grader Celsius.

Se mere om CombiSeries på linket her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Baumer A/S

Runetoften 19
8210 Aarhus V
Danmark
Baumer A/S

Send til en kollega

0.078