23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Synflex A/S fører et yderst fleksibelt udvalg af tape

Synflex A/S kan levere et stort program i standard og specielle typer af tape. Programmet kaldes SYNtape® og leveres i standardruller eller i tilskårne bredder og i oprullede diametre efter ønske.

SYNtape® serien er særlig velegnet til elektriske formål, hvad enten det skal være elektrisk ledende eller isolerende. Desuden omfatter programmet tape, som f.eks. er velegnet til EMC-anvendelse, og hvor der stilles særlige krav til mekanisk styrke eller kemiske påvirkninger.

SYNtape® kan fås med flere forskellige klæbemidler alt efter behov. Der findes et akrylbaseret klæbemiddel, som er et hårdt klæbemiddel og modstandsdygtigt over for deformering med en meget god hæfteevne på kobberledere eller vikletråd. Det har en god temperatur- og ældningsmodstand samt god modstandsdygtighed over for de fleste imprægneringslakker.
SYNtape® fås også med gummibaseret klæbemiddel. Her er der oftest tale om bløde klæbemidler. De har en meget høj hæfteevne på især tynde kobberledere og vikletråde, som kan danne en ujævn overflade.
Man kan også vælge SYNtape® med silikonebaseret klæbemiddel, hvor der opnås en meget høj temperatur- og ældningsmodstand. De er egnet til kritiske overflader og kan typisk fjernes uden at efterlade restkoncentrationer og spor.

SYNtape® serien omfatter flere slags bærematerialer, såsom polyester i diverse farver, glasfiberforstærket polyester, polyester fleece, Kapton®, Nomex®, laminater, aluminium og kobber. Andre materialer kan også bearbejdes og leveres efter nærmere specifikation.
SYNtape® leveres i temperaturklasserne B (130° C), F (155° C) og H (180° C) og er godkendte iht. UL.

Mulighederne er næsten uendelige med SYNtape®, så spørg os - vi er bare glade for at kunne rådgive!

SynFlex A/S
Lejrvej 3
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39328917
P nummer: 1003059590

Kontaktperson

MHO
Mads Hesselbæk Olesen
Adm. direktør
mo@synflex.dk

Send til en kollega

0.094