23948sdkhjf

Bedre eksponering og grønne fordele til emballagekunder

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

Mere salg, mindre omkostninger og reduceret miljøbelastning; Emballagekoncernen DS Smith er klar med nyt produkt.

Danmarks førende producent af bølgepapemballage, DS Smith, rammer nu markedet med en helt ny bølgepapkvalitet, der er udviklet med særligt henblik på detailhandlen. Den nye R-Flute® er en ny bølgestørrelse, der lægger sig i forlængelse af den almindelige B-Flute, men som giver endnu flere fordele for emballagekundernes salg, logistik og miljøbelastning.

Marketingchef hos DS Smith, Peter Malbek, forklarer:

“Vores nye R-Flute® hjælper vores kunder med at øget salget, fordi den har en mere jævn trykoverflade end en traditionel B-Flute, og det sikrer en bedre eksponering på butikshylderne. Samtidig fylder R-Flute® op mod 27% mindre end en almindelig B-Flute, og det giver vores kunder nogle helt klare, logistiske og omkostningsmæssige fordele, bl.a. ved frigørelse af værdifuld lagerplads. Det har yderligere den fordel, at R-Flute® reducerer transportbehovet og dermed mindsker miljøbelastningen.”

Fokus på kundernes salg, omkostninger og risici
Introduktionen af R-Flute® kommer som ét af en lang række strategiske tiltag i DS Smith for skabe værdi for kunderne. Senest har DS Smith i Danmark investeret ikke mindre end 43 mio. kroner i ny limteknologi, der skal komme kunderne til gode. Derudover har DS Smith forstærket sit fokus på at servicere detailhandlen med innovative og værdiskabende emballageløsninger.

”Emballage er i 2014 meget mere end bare et spørgsmål om pakke ting ind. Emballagekunder efterspørger i stigende grad helhedsløsninger, der giver værdi i hele deres forsyningskæde, og det er det, vi leverer i DS Smith. Hvor man i gamle dage blot ”solgte papkasser” sælger vi i dag løsninger, der optimerer vores kunders logistik, pakkeprocesser, transportforbrug, butikseksponering, bortskafning og grønne regnskaber. Eller sagt helt kort: Vi hjælper vores kunder til et øget salg, reducerede omkostninger og minimerede risici,” fortæller Peter Malbek.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078