23948sdkhjf

Porte aksler med din iPad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hentechsolution ApS

Med ALiSENSOR® ShaftLaser® fra GLOi bliver det muligt at oprette aksler trådløst direkte fra iPad eller iPhone – inklusive fotodokumentation og arbejdsrapport.

Tid er penge, og derfor er det guld værd at eliminere tidskrævende arbejdsgange til for eksempel dokumentation og håndtering af værktøjer. Set i det lys, kan ALiSENSOR® ShaftLaser® fra GLOi blive en rigtig god investering, for den overflødiggør flere af de rutiner, der tidligere har kostet tid, penge og besvær. Hemmeligheden ligger i trådløs teknologi, der gør opretningsprocessen nemmere og hurtigere.

"Løsningen bygger på en app, som man henter til sin iPhone, iPad eller iPod," forklarer Kim Henningsen, direktør i HenTech Solution A/S, som lancerer nyheden på det danske marked. "Man forbinder sin enhed til lasermålerne trådløst via Bluetooth, og så kan man styre akselopretningen via enheden. Man bruger med andre ord det arbejdsredskab, man allerede har med i lommen, og det er med til at gøre løsningen særdeles attraktiv."

Kim Henningsen tilføjer, at tidsbesparelsen er markant, når man ser på de muligheder man får i forhold til at løse samme opgave før i tiden. Tidligere måtte man nemlig bruge en speciel, håndholdt enhed, som man bagefter skulle forbinde til computeren via USB. Det indebar meget efterbearbejdning, men sådan er det ikke længere.

"Med den nye ALiSENSOR ® ShaftLaser ®har du kun brug for lasermålerne og din mobile enhed. Det hele foregår trådløst, og du får udarbejdet en rapport [Kim Henningsen] i PDF format over opretningen på stedet, med fotodokumentation, som kan signeres og e-mailes til kunden på stedet. Man kan sågar tilføje eget eller kundens logo. Der er også den mulighed, at man under arbejdet sender rapporten til sin mester, som kan godkende først eller komme med nyttige råd."

Hele denne proces sker nu på stedet, hvad der overflødiggør de tidligere, arbejdskrævende rutiner. Der er endda instruktionsfilm og bruger manual integreret i app'en, hvis man er i tvivl om noget.

"Vi har store forventninger til nyheden og kan kun opfordre alle med en iPhone eller iPad til at hente app'en Gloi Shaft Alignm som ligger gratis i Apples App Store. Man kan bruge den som en demo, selv om man ikke har det tilhørende laserudstyr," slutter direktør Kim Henningsen, HenTech Solutions A/S.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hentechsolution ApS

Håndværkerbyen 18
2670 Greve
Danmark
Hentechsolution ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078