23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordland Automatic en af landets hurtigste leverandører af industrielle styresystemer

Erhvervslivets behov for avancerede industrielle styresystemer stiger kraftigt. Et af de specialfirmaer, der har indrettet sig efter de nye behov er ingeniør- og automatikfirmaet Nordland Automatic A/S i Nørresundby.

Nordland Automatic er i forvejen en af landets største leverandører af robotløsninger til mange formål og har tillige en målrettet produktion af styresystemer og eltavler i høj kvalitet.

Hvis et styresystem svigter, sker det ofte at en produktionslinie simpelthen går i stå, hvilket er en af de væsentlige grunde til, at hurtig levering eller reparation af industrielle styresystemer er en meget vigtig faktor.

Vi er meget fleksible, vore erfarne og specialuddannede montører er klar til at rykke ud alle døgnets timer i veludstyrede servicebiler, og vi har en meget effektiv softwareafdeling, der hurtigt kan løse selv komplicerede fejl i systemerne.

Inden for produktion af nye industrielle styresystemer og eltavler, spænder Nordland Automatic vidt,- vi har et bredt sortiment og leverer, bl.a. som underleverandører systemer og tavler til en lang række vidt forskellige virksomheder både herhjemme og i udlandet.

For yderligere info klik nedenfor

Nordland Automatic A/S
Kummerowsvej 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18814048
P nummer: 1003582559

Send til en kollega

0.03